Andrea Janeiro mira a cámara

Andrea Janeiro revela a la seva mare que ho ha fet després de néixer el bebè

Andrea Janeiro ha reaccionat així després del naixement del seu germà

Andrea Janeiro ha seguit de molt a prop les novetats que s'han anat produint des que va saltar la notícia a les 22.45 de dimarts passat, dia 7 de juny. I és que la filla de Belén Esteban estava desitjosa que arribés per fi el naixement més esperat per la família Janeiro Campanario.

Un nou fill ha il·lusionat Andrea Janeiro, i és que el seu germà nounat ha tret la cara més feliç de la jove. Feia molt de temps que esperava tenir un nou germanet i el seu pare i la castellonenca per fi li ho han concedit.

Tots dos han estat pares aquesta mateixa setmana. I des de tots els programes del cor s'han fet ressò de la bonica novetat a la vida d'aquest matrimoni tan mediàtic.

Muntatge de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Jesulín de Ubrique li ha donat un nou germà a Andrea Janeiro. | CatalunyaDiari
 

La dona del torero va donar a llum fa quatre dies a l'Hospital Puerta del Sur de Jerez. Un centre mèdic on han anat arribant amb el pas de les hores gran part de la família i amics per rebre amb alegria el nadó.

Andrea Janeiro explica a la seva mare què va fer després que nasqués el seu germà

Julia Janeiro va viatjar ràpidament fins a Jerez per conèixer el seu germanet. D'altra banda, Paloma García-Pelayo ha revelat les impressions de la filla de Belén Esteban després que nasqués el nadó.

«Andrea està com boja, s'espera també la seva visita». La reportera que ha fet guàrdia davant de l'hospital on ha donat a llum la castellonenca, apunta allò que és previsible. I és que «hi ha molt d'hermetisme al voltant del naixement del tercer fill de Jesulín de Ubrique».

«Ningú no va veure entrar María José Campanario a l'hospital». A més, Paloma considera que «tant el nen com els pares estan bé i feliços».

Beatriz Trapote, cunyada de María José Campanario, va visitar l'hospital amb nombrosos regals entre els braços i va dir el següent.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro li ha explicat a la seva mare què va fer després del naixement. | Cedida
 

«Ells són els protagonistes i són els que us han de donar els detalls. Hi ha molt d'hermetisme, molta intenció de la parella de portar-ho tot a la intimitat». Així mateix, la col·laboradora sosté que tot i que el part es va avançar, estava «absolutament controlat», deia Paloma.

D'altra banda, la periodista apuntava que el nen podria anomenar-se Humberto. Jesús està més que feliç al costat de la seva dona. Mentrestant, Pepe del Real confirmava que el d'Ubrique «no està contestant al telèfon. Només ha parlat amb alguns membres de la seva família i amb el director de la revista Hola!», sostenia.

Jesulín de Ubrique i Campanario, pares del seu tercer fill

El quart fill del torero d'Ubrique ha vingut al món davant de la sorpresa inicial de molts i l'alegria de l'ex de Belén Esteban. «Qui em diria a mi que tornaria a ser pare amb la meva Andrea de 22, la meva Julia de 18 i el meu noi de 14», confessava Jesulín al desembre.

Va ser llavors quan sortia a la llum l'embaràs a través d'una exclusiva. «Jo només parlo amb les revistes que em paguen», deia per aquella època.

María José Campanario i Jesulín caminant pel carrer
María José Campanario i Jesulín en una visita al metge, uns dies abans que nasqués el seu tercer fill. | CatalunyaDiari
 

El cas és que durant els darrers sis mesos, el matrimoni no s'ha prodigat gaire davant de la premsa. Només els han enxampat en alguna comptada ocasió sortint de l'hospital de Jerez després d'una rutinària revisió de l'embaràs.

Tan hermètic ha estat el procés d'embaràs com el mateix naixement. I és que tant el pare com la mare han volgut preservar una exclusiva que de ben segur farà parlar molt.

El que sí que ha cridat l'atenció és que després del naixement del nou germanet d'Andrea, no hi ha hagut cap mena de comunicat parlant del naixement del bebè.