Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega perd la paciència i confessa que té un problema amb el seu nòvio

La presentadora de 'Ya es mediodía' ha tingut un petit enfrontament amb una col·laboradora

Sonsoles Ónega fa molt de temps que treballa davant de les càmeres, però és humana i també comet errors amb els seus col·laboradors. Recentment ha tingut una petita topada amb Alba Carrillo, ha perdut la paciència i li ha dit el que pensava. La model no entén el comportament del rei Felip VI, i la presentadora li ha demanat que raoni la seva teoria.

La conductora de 'Ya es mediodía' té molt bona relació amb la reina Letícia, per això vol que els atacs que es facin a Felip estiguin justificats. El fill de Joan Carles ha assistit a l'estrena d'una sèrie i ha coincidit amb diversos famosos, cosa que Alba no comprèn. «Si van al mateix lloc que vaig jo, que es facin influencers», ha comentat al plató del programa dels migdies de Telecinco.

Sonsoles Ónega i César Vidal
Sonsoles Ónega està molt enamorada de César Vidal | GTRES

Sonsoles Ónega ha recordat a la tertuliana que ella no estava convidada a l'esdeveniment, així que no s'hauria d'incloure dins del mateix grup. «Últimament em llances uns flasques...!», li ha respost Alba. Tot i això, aquest desacord ha quedat en l'oblit quan la presentadora ha confessat el que li passa amb el seu nòvio.

Sonsoles té una relació sentimental amb César Vidal, un arquitecte discret que no vol saber res de la premsa. Han ocupat les portades de diverses revistes, però cap parla del festeig per no cridar l'atenció de les persones equivocades. La presentadora s'ha separat fa relativament poc i prefereix ser prudent per a no crear cap conflicte.

I ha desvetllat que té un problema: confon el nom del seu nòvio amb el del seu fill i els canvia massa sovint. Alba Carrillo, intentant alleujar la tensió, li ha recomanat que els digui «carinyo» als dos per no confondre's. I li ha dit que és normal que li passi això, ja que en cas contrari seria «fastigosament perfecta».

Sonsoles Ónega destapa el secret de la seva relació

La presentadora és una de les cares més emblemàtiques de la petita pantalla i s'ha guanyat el respecte de tots els periodistes del cor. Cap mitjà dona informació sobre ella sense haver-la confirmat prèviament, per això van trigar tant a publicar que estava amb César Vidal. L'arquitecte està molt enamorat d'ella i ha fet tot el necessari per encaixar al cercle de la comunicadora.

Sonsoles ónega
Sonsoles Ónega presenta dos programes a Telecinco | Mediaset

La periodista té un fill, amb qui passa molt de temps. A més, el nen ja coneix Cèsar, per això Sonsoles s'equivoca amb els noms. Aquest problema sense importància ha creat un moment molt divertit a 'Ya es mediodía', i el seu company Miguel Ángel Nicolás li ha donat un consell. Pensa que s'hauria de fer una prova de «dislèxia nominal» per a veure si pot solucionar les confusions que té amb els noms del seu fill i del seu nòvio.

Ónega té un repte complicat: convèncer l'audiència que l'altre programa que presenta és fantàstic. Segons ha sortit publicat, 'Ya son las ocho' cada cop té menys repercussió i Telecinco s'està plantejant eliminar-lo de la graella. Suposadament, la cadena ha pres una decisió: si d'aquí a un mes no milloren les dades d'audiència, el programa desapareixerà.

Sonsoles Ónega confirma l'inconvenient de la relació

Sonsoles Ónega té una connexió especial amb el públic de Telecinco, però això s'ha vist afectat per l'excés d'exposició que pateix. La periodista presenta dos programes diaris, i és possible que l'audiència hagi perdut interès en ella. I és que ser una estrella també té inconvenients.

La comunicadora seguirà al capdavant dels dos programes esmentats, però els responsables de Telecinco estan fent canvis per a generar expectació. Potser per això s'ha obert més i ha parlat del seu nòvio, César, cosa que no sol fer. L'arquitecte vol mantenir-se al marge dels mitjans.