Primer pla de Beatriz Trapote somrient

Beatriz Trapote confirma el secret que María José Campanario volia amagar

Beatriz Trapote ha donat informació sobre el tercer fill de María José Campanario

María José Campanario i Jesulín s'han convertit aquest dimarts passat en pares per tercera vegada. El nadó ha vingut al món a l'Hospital Puerta del Sur de Jerez de la Frontera i l'hermetisme al voltant del seu naixement ha estat absolut. No obstant això, Beatriz Trapote, la seva cunyada, ha revelat alguna dada que una altra sobre el petit.

El torero i la seva dona han volgut mantenir en silenci tant el part com qualsevol detall del bebè. Però la dona de Víctor Janeiro, malgrat que ha estat força cauta, no ha dubtat a confessar com és i fins i tot ha parlat de la comentada exclusiva familiar.

Beatriz Trapote, la primera a visitar el nou membre del clan

La periodista no ha dubtat a anar a l'hospital per veure immediatament els pares i el nen. Així, la premsa ha pogut captar-la arribant al centre sanitari amb diversos regals i en companyia del seu primogènit. Ha estat la primera a visitar els pares i el nounat.

Feliç i contenta és com s'ha mostrat en tot moment davant dels mitjans. I és que ha reconegut que «estic desitjant veure el petit de la casa».

Imatge de Beatriz Trapote.
Beatriz Trapote ha sigut la primera que ha visitat el bebè | Europa Press

Li han preguntat sobre com ha estat el part, el nom del benjamí o l'estat de Campanario. Qüestions davant de les quals ha indicat que era informació que havien de donar els protagonistes i no ella. Ha dit: «Jo ara vaig a veure María José, Jesús i el petit i ja us diré».

«El més important és que quan surtin ells us ho expliquin tot. Els protagonistes són ells i especialment ella, que he donat a llum tres vegades i sé què és això. Si jo dono a llum i ve algú explicant allò meu a mi no m'hauria agradat gens».

El que no ha tingut objeccions a confessar és com està la mare de Jesulín, Carmen Bazán, després del naixement. Ha afirmat que «ella està feliç, ara amb deu nets». De la mateixa manera, ha explicat que el seu marit aniria més tard a l'hospital amb un altre fill.

Beatriz Trapote revela algun secret sobre el nadó de María José Campanario

Qui va ser reportera de Telecinco i el seu fill han marxat una hora després del centre sanitari. I, tal com havia promès, no ha dubtat a atendre els mitjans un altre cop. Ho ha fet per explicar algunes dades: «Tot ha sortit fenomenal, ara queda que es recuperin aviat i, quan surtin, que us expliquin ells».

En aquest punt, després de ser preguntada per semblances, ha explicat com és el tercer fill del matrimoni. Ha dit: «És un nadó molt bonic. Jo l'he vist i, de veritat, m'he emocionat».

Imatge de la família de Jesulín de Ubrique.
Beatriz ha explicat que el petit de la família de María José és molt bonic | GTRES

També ha confessat que els pares «estan molt agraïts pels missatges de felicitació, però estan desbordats. Tenen una gran quantitat de trucades i missatges que no poden atendre, perquè no poden estar pendents del mòbil. El nen necessita les seves atencions».

Els reporters han començat a fer-li una altra vegada preguntes sobre el nom del nen i altres qüestions, però a aquestes no ha respost. Les seves paraules exactes han estat que «tota la resta ja us ho diran ells. M'he parat i us he atès, però tota la resta els hi competeix».

Això sí, en fer referència a una possible exclusiva del matrimoni per presentar el nounat, ha estat clara. Ha manifestat: «Quan surtin es pararan amb vosaltres i us ensenyaran al nen i tot».

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario
Segons Beatriz, sembla que no hi haurà exclusiva per presentar el petit | GTRES