Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pau Donés

Sara, la filla de Pau Donés, ja gaudeix de l'herència milionària

Avui, 9 de juny, es compleixen dos anys de la mort de Pau Donés

Aquest dijous, 9 de juny, la família de Pau Donés recorda el cop duríssim que van rebre fa exactament dos anys. El cantant va morir amb 53 anys, víctima d'un càncer de còlon que arrossegava des del 2015.

El català va lluitar fins a l'extenuació contra aquesta malaltia, però finalment la malaltia va guanyar la batalla. Dos anys després de la defunció, 'El Español' ha indagat en la nova vida de la família de Pau.

Es compleixen dos anys de la mort de Pau Donés

Els seus germans, Bernat, Isabel i Marc, la seva única filla, Sara, i el seu pare, Amado, cada dia el segueixen recordant.

Muntatge de Sara Donés i el seu pare Pau Donés
Pau Donés va deixar una herència milionària a la seva filla, Sara | Catalunya Diari

Tal com publica el mitjà digital esmentat, la vida dels seus familiars «continua igual, al mateix punt que fa un any, sobrevivint com poden».

Això sí, sempre el tenen molt present, i no només a nivell musical, ja que «segueixen escoltant la seva veu gairebé diàriament, a nivell d'anècdotes i d'aprenentatges de vida».

Sara Donés ja gaudeix de l'herència milionària del seu pare

Sara i els germans del seu pare i tenen una relació «estretíssima». La jove «segueix estudiant» i es manté fora de la vida social.

«Per no tenir, no té ni xarxes socials oficials. No vol que ningú faci un seguiment de la seva vida. Ella està bé, estable, i porta una vida molt normal», expliquen.

Sara Donés ballant
Sara Donés al videoclip de la cançó 'Eso que tú me das' | YouTube

Pel que fa a l'herència, cal recordar el que va passar el 3 de març d'aquest any. El Butlletí Oficial del Registre Mercantil va establir com a «sòcia única» de Tronco Récords SL, l'empresa de Pau, la seva filla, Sara.

Així, totes les gestions passaran per ella. Alhora, la jove administrarà la companyia de manera solidària amb el seu tiet, Marc Donés.

Sobre el pare de Pau, Amado Donés, de 87 anys, està «com pot, ateses les circumstàncies per la mort del seu fill, la pandèmia i tota la resta de coses». Així ho revela una veïna de Montanui, un poble de la Ribagorça, a la província d'Osca.

«Fa temps que no el veig. Ara va amb cadira de rodes, i la seva dona i els seus fills el tenen apartat per por de la pandèmia i aquestes coses. Jo vaig veient la seva dona, i li pregunto quan faré coses de camp» , sosté. Això sí, els seus fills el visiten molts caps de setmana perquè se senti acompanyat.

«Està ben atès, malgrat que ja té molts anys i que ha hagut de patir la mort d'un fill. Està sobrevivint, sí, això és just el que està fent. Viure és una altra cosa», recalca.

Sara Donés es va quedar òrfena als 16 anys

Tornant a Sara, pare i filla estaven molt units, si bé al final de la seva carrera musical, Donés va lamentar no haver-li dedicat prou temps.

«Em vaig perdre la infància de la meva filla. L'any que va néixer, vaig estar només dos mesos a casa. Me'n vaig anar de gira vuit o nou mesos seguits. He intentat donar molta qualitat al temps que li he dispensat, però ha estat molt poc», va admetre fa tres anys.

Sara Donés, filla de Pau Donés
Sara Donés vol viure en l'anonimat, almenys de moment | YouTube

La veritat és que Pau Donés va educar Sara entre instruments, estudis de gravació i passió per la literatura, la poesia i la música. Però no tenia problema a admetre que hauria d'haver estat més a prop seu en els primers anys de vida.

El cas és que Sara es va quedar òrfena de pare als 16 anys. La font consultada per 'El Español' apunta que la jove vol continuar sent «una persona anònima. És el que ha decidit, i s'ha de respectar», incideix.

«És una noia amb una gran sensibilitat», exposa. A més, Sara va afrontar la malaltia «amb molta enteresa. Era una filla digna del seu pare. Si va tenir por, que segurament en va tenir, li va saber plantar cara amb aquesta empenta. Va parlar de la paraula 'càncer' des del primer moment», confessa aquesta font.