Shakira 2020

Un famós cantant es burla de Shakira i els fans se'l mengen amb patates

Twitter s'ha omplert de defensors de la «reina» colombiana

Shakira  torna a situar-se al focus dels mitjans, però aquesta vegada de rebot, per la burla que el seu compatriota J Balvin ha fet d'ella aquest dijous en una entrevista a 'Billboard' per la presentació del nou disc de Black Eyed Peas, en el qual col·laboren diversos artistes internacionals com Maluma, Shakira o J Balvin

En aquest context, l'entrevistadora va voler saber amb quins dels dos homes presents en l'entrevista havien hagut de ser «més flexibles a l'hora de treballar». Will.I.am, integrant del famós grup nord-americà, no va respondre el nom de Maluma o Balvin, sinó el de Shakira, per sorpresa de tothom. 

La burla de J.Balvin

Immediatament, J Balvin esclatava a riure fort  davant de la càmera, gest que molts fans de Shakira han interpretat com una veritable burla a la dona de Gerard Piqué.  «Això és una altra història», deia Maluma, sempre defensor de Shakira, intentant arreglar la situació.

Balvin, després dels riures, hi afegia cullerada: «Mai he treballat amb Shakira... Suposo que així deu ser». Les seves paraules, sumades a la seva primera reacció, deixaven entreveure encara més la mala maror que sembla que existeix entre els dos colombians.

Will.I.am probablement també va notar la tensió que havia generat la seva resposta, per la qual cosa decidia concretar més les seves paraules afegint que «havia estat com una escola d'aprenentatge» treballar amb Shakira per «la manera tan estricta» en la que ho fa.

Els fans de Shakira es carreguen Balvin a Twitter

Shakira  mou muntanyes i el seu exèrcit de fans  no trigava a reaccionar a la xarxa en defensa de la colombiana, sota l'etiqueta #JBalvinIsOverParty. «Quan tu cantaves en escoles, sorties en anuncis de motos AKT i ningú donava un cèntim per tu, Shakira  inaugurava la seva estrella al Passeig de la Fama de Hollywood», deixava caure un dels molts usuaris de Twitter que han dit la seva. «Que es renti la boca abans de parlar de la  reina», publicava un altre.

El sarcasme de J Balvin parlant de Shakira sembla haver sortit car al cantant, generant una onada de defenses a favor de l'artista internacional, inclosa la de Maluma, que la considera sempre la 'reina Corona' i es mostra sempre agraït d'haver pogut col·laborar amb ella i aprendre'n.