Gerard Piqué

Les 'banyes' de Gerard Piqué el candidat ideal: li ofereixen milions

L'escàndol protagonitzat per l'exfutbolista li surt molt rendible

Gerard Piqué està vivint la seva nova vida. Fa uns mesos va sortir a la llum l'escàndol de la separació amb Shakira i, lluny de costar-li un disgust, va decidir començar a sortir amb la jove Clara Chía. Però segons diversos mitjans, la relació de Piqué amb la jove catalana ja venia de lluny, cosa que va convertir la seva separació de Shakira en un autèntic circ mediàtic.

Tot i això, sembla que Gerard Piqué ha sortit força reforçat de la situació. Viu una nova aventura al costat de la seva actual parella i, a més, s'ha convertit en un autèntic referent per a determinats sectors de la societat.

Sí, perquè les banyes de Gerard Piqué a Shakira li han fet rebre una oferta milionària per part de la web d'infidelitats Ashley Madison, que està desitjant patrocinar el FC Andorra que presideix Piqué.

Gerard Piqué
Gerard Piqué rep la trucada de la web d'Ashley Madison | Canva

Gerard Piqué és el president del FC Andorra

Des de fa uns quants anys, Gerard Piqué és el màxim dirigent de l'Andorra. Actualment, milita a la divisió de plata del futbol nacional, però l'exjugador del Barça vol convertir-lo en un dels més grans d'Europa.

Per això ja ha fet diversos fitxatges que il·lusionen l'afició andorrana. Per exemple, l'entrenador és Eder Sarabia, que va passar pel Barça al seu dia i ara dirigeix l'equip de Gerard Piqué. Però també compta amb jugadors molt talentosos que situen l'equip en una còmoda 13a posició a la taula.

Però malgrat tot el talent que pugui reunir Piqué, cal comptar amb patrocinadors i col·laboradors que sustentin el teu projecte, i sembla que Gerard Piqué ho ha aconseguit gràcies a les banyes que li va posar a la seva exdona, Shakira.

Piqué i Shakira
Piqué va deixar a Shakira | CANVA

Gerard Piqué rep una oferta milionària per ser infidel

Com hem dit, Gerard Piqué ha estat ene el punt de mira molts mesos i, per això, les empreses s'hi han fixat. La cançó de Shakira esmentant marques com Casio o Renault (Twingo) ja li han valgut alguna col·laboració, però ara ha fet un pas més.

I és que, la web d'infidelitats Ashley Madison, ha ofert a Gerard Piqué la suma increïble d'1 milió d'euros a l'any per ser l'espònsor principal del FC Andorra.

Aquesta plataforma en línia aposta per mantenir relacions fora de l'àmbit del matrimoni i és una de les més grans a nivell global. De fet, segons una filtració s'estima que arriba als 39 milions d'usuaris.

Què inclou l'oferta que ha rebut Gerard Piqué?

Doncs bé, a la proposta s'ofereix 1 milió d'euros durant un període de tres anys a canvi que el logotip d'Ashley Madison es col·loqui a la part davantera de la samarreta. Però no només això, sinó que també haurà d'ocupar un lloc destacat a la sala de premsa de l'equip, a l'autobús o als rètols de l'estadi.

A canvi, a més d'aquest milió d'euros anual, Ashley Madison també ofereix bonificacions als membres de la plantilla per reconèixer les seves infidelitats. Així, per exemple, si un jugador confessa ser infidel i haver utilitzat els serveis d'Ashley Madison per aconseguir-ho, rebria una quantitat de 150.000€.

Sens dubte, el que ha fet Gerard Piqué no es pot considerar un bon exemple, però sembla que Ashley Madison no opina el mateix i va presentar la seva oferta. Tot i això, sembla que finalment no va prosperar, ja que la data límit que tenia Piqué per respondre era el 15 de març i encara no hi ha notícies.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!