Orestes Barbero

Els fans de 'Pasapalabra', indignats després del que ha passat amb Orestes Barbero

Orestes ha patit dos revessos a 'Pasapalabra'

Orestes Barbero ha optat durant un any i mig a emportar-se el gran premi de 'Pasapalabra'. Però ha tingut davant un rival molt dur, Rafa Castaño, que ahir a la nit va acabar emportant-se el bot més gran de la història del concurs. Un revés per al jove burgalès que, amb la seva generositat habitual, va aplaudir el seu contrincant i se'n va mostrar orgullós per aconseguir l'èxit.

Amb el lliurament de més de 2.200.000 €, Orestes veu que la seva trajectòria al programa d'Antena 3 canvia també. I això ha provocat una veritable onada d'indignació entre els seguidors, motiu pel qual les xarxes s'han omplert de missatges en contra de la situació.

Orestes Barbero veu canviar la seva vida actual

El concursant burgalès de 'Pasapalabra', a qui se li ha demanat com a pregoner de les festes de la seva ciutat, ha passat més de 350 programes al concurs. Així, ha passat a ser molt estimat pels espectadors i ha propiciat que ja compti amb una veritable legió de fans, que volien costés el que costés que aconseguís el sucós premi milionari.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i això, Orestes va perdre ahir l'oportunitat d'embutxacar-se la quantitat esmentada. Rafa va completar 'El rosco' de l'estrebada, cosa que va suposar que el jove no tingués ni tan sols l'oportunitat d'afrontar l'última prova.

Aquesta situació va suposar una garrotada per a Barbero perquè no va poder aconseguir proclamar-se vencedor, encara que es va emportar 215.400 € que havia acumulat. I també va ser un revés per a ell per un altre motiu. I és que, el seu camí a 'Pasapalabra' ha arribat al final.

Les regles del programa són molt estrictes i determinen que quan algú s'emporta el pot tant ell com el rival deixen de ser concursants de forma immediata. Per això els espectadors no només s'han hagut d'acomiadar de Rafa sinó també d'Orestes.

Una situació davant la qual Barbero deia: «Al meu company dir-li que és la persona que més ha treballat això i es mereix fins a l'últim euro. Ha estat una alegria transmetre la felicitat a la gent cada tarda, com tantes persones m'han fet saber».

«Ser-ne part és el més gran que em puc portar. A l'audiència li dic que no tingui pena per mi, tinc uns bons diners acumulats i ja tinc els anys resolts següents. No tinc gens de pena per això, m'alegro molt per Rafa», finalitzava.

Imatge de 'Pasapalabra' d'Orestes Barbero, Rafa Castaño i Roberto Leal
Orestes, segons les regles del programa, ha deixat de ser ja concursant de 'Pasapalabra' | Atresmedia

Orestes Barbero coneix l'enuig del públic

El concursant burgalès ha vist que la seva marxa obligada de 'Pasapalabra' ha generat un enorme enrenou a les xarxes socials. De fet, en aquestes són molts els espectadors del concurs que han criticat que hagi de marxar, ja que creuen que és una mesura injusta.

Ell ha vist que Twitter, fonamentalment, s'ha omplert de missatges de seguidors carregant contra aquesta norma. Alguns exemples són comentaris com a «Em sembla injust que no pugui tenir l'oportunitat de seguir» i «Ell hauria de seguir, em suen els collons les normes».

«De fet, Rafa no és la primera vegada que hi participa, no? Doncs vinga, Orestes també. Que torni ja», escrivien altres usuaris.

Primer pla d'Orestes Barbero a 'Pasapalabra'
Orestes Barbero ha pogut veure que molts seguidors del concurs han criticat el succeït | Atresmedia

En aquesta mateixa línia trobem: «Quin desengany, sembla que li han regalat i a sobre no li donen a Orestes la possibilitat de seguir. Per mi heu perdut moltíssim i gairebé per deixar de veure-us» o «Em fa pena per ell. Les normes haurien de deixar-ho continuar jugant».

Sense oblidar-ne d'altres com: «Ha de tornar, s'ho mereix» i «Tant de bo algun dia torni a concursar».