Primer pla de Bárbara Rey somrient.

Bárbara Rey pren una dràstica decisió que deixa mut al rei Joan Carles

Bárbara Rey ho té clar

Bárbara Rey és la dona del moment. L'actriu es col·locava al centre de l'ull públic amb la seva incendiària exclusiva per a Vanity Fair.

L'actriu comptava amb tot luxe de detalls la seva relació amb l'emèrit. Bárbara, cansada que tothom opinés sobre la seva història, decidia trencar el silenci i parlar sobre un dels affaires més sonats de la crònica social de la nostra societat.

Ara, als seus gairebé 73 anys, la vedette no té por de res, se sent alliberada i pot parlar sense cap pudor sobre qualsevol tema. Bárbara parla clar sobre els seus sentiments en aquest moment de la seva vida i té clara la decisió que ha pres.

Tothom sap que Bárbara és una dona sempre ha aixecat passions allà per on passa. Tot i això, la murciana ha pres una dràstica decisió: tancar-se a l'amor. Una cosa que haurà deixat molt sorpresos uns quants.

Bárbara Rey ja no creu en l'amor

Parlar de Bárbara Rey és parlar d'un dels grans personatges de la cultura i la crònica social del país. L'actriu va ser una avançada a la seva època, on es va atrevir a fer i reivindicar coses que, aleshores, molt pocs s'atrevien.

L'amor sempre ha estat el gran vehicle de Bárbara per moure's pel món. I malgrat haver aixecat moltes passions, Bárbara confessava que Ángel Cristo, tot i els durs moments que va viure, va ser l'amor de la seva vida.

Foto de Bárbara Rey el dia de l'estrena de 'Cristo y Rey'.
Bárbara Rey ha pres la decisió de tancar-se completament a l'amor. | Europa Press
 

L'actriu concedia una entrevista per a El País on afirmava que el domador va ser l'home de la seva vida: «El meu marit, Ángel Cristo, va ser el veritable amor de la meva vida. Al marge de tot el que hagi passat, vaig estar molt enamorada d'ell i tinc dos fills gràcies a ell», així ho assegurava.

I és que, tot i que Bárbara sempre ha estat amb homes que han marcat la seva vida, l'actriu ja no creu en l'amor. A punt de fer els 73, la vedette ha renunciat a tenir parella. Bárbara sí que creu en l'amor, però en el de la família i els seus.

L'actriu ja no necessita tenir una persona al seu costat, i encara menys una parella: «Ni tinc ni vull parella, ja em sento molt estimada pels meus fills, la meva neta i la gent que m'envolta. Estic fenomenal sola, faig el que vull, entro i surto sense donar explicacions a ningú, estic molt còmoda», ha confessat Bárbara.

La seva última il·lusió va ser un desengany absolut

Potser la seva última experiència sentimental ha estat la que l'ha dut a prendre aquesta decisió dràstica que tant ha sorprès. Fa uns quants mesos, la crònica rosa del món feia saltar totes les alarmes.

La premsa es va fer ressò que Bárbara Rey i Bigote Arrocet havien anat junts a un lliurament de premis.

Foto de Bárbara Rey i Edmundo Arrocet somrient.
Bárbara Rey va confessar que es va sentir molt decebuda amb la història de Bigote Arrocet. | EP
 

Tot apuntava que la vedette i l'humorista estaven iniciant una relació sentimental. Tot i això, i segons ella mateixa va revelar a El Deluxe, de la nit al dia l'humorista es va esfumar. Bigote va desaparèixer sense arribar a donar-li una explicació clara.

«Va poder ser i jo vaig creure que podia ser. Pensava que amb la seva edat i la meva podríem haver encaixat, però no», va revelar l'actriu. Ara, Bárbara ho té molt clar, una parella no entra als seus plans.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp