Imatge de Letícia a Madrid

Les darreres fotografies del rei Felip confirmen les sospites de Letícia

Letícia assumeix que el seu marit se n'ha anat de Zarzuela

Felip VI ha fet les maletes per a sorpresa de Letícia. El cas és que ha deixat durant uns dies el Palau de la Zarzuela, lloc on resideix al costat de la Reina i de la seva filla Sofia. L'única cosa que necessitava el Rei era gaudir amb els seus d'un cap de setmana relaxat amb la millor companyia.

Durant les últimes hores, la reina Letícia ha confirmat les seves sospites que el rei ha decidit desconnectar durant un temps determinat. Ho va fer amb uns bons amics en un paratge idíl·lic del sud d'Espanya. Letícia no les tenia totes, però ha sabut que finalment Felip VI ha viatjat amb avió fins a Granada. Ho ha fet per passar uns dies de festa en una de les estacions d'esquí preferides del rei.

Felip VI deixa sola Letícia

I és que tothom sap que Felip VI és un enamorat de l'esquí. Així, quan les pistes estan en condicions per a la pràctica d'aquest esport, sempre intenta anar-hi. Sigui als Pirineus o a Sierra Nevada, hi va per practicar un dels esports que més el relaxa quan té uns dies lliures.

Imatge de Felip VI a Sierra Nevada
Felip VI ha estat tot el cap de setmana a l'estació d'esquí de Sierra Nevada | GTRES

L'Agència EFE va informar degudament que Felip VI s'hi havia traslladat i, en absència de Letícia, va arribar a la província de Granada el passat dissabte 21 de gener per gaudir del paratge.

A Felip VI, que no es va amagar en cap moment dels presents a la coneguda pista d'esquí granadina, se'l va veure amb unes ulleres de sol fosques. A més a més, molts el van veure prenent un refrigeri a la terrassa de l'Hotel Lodge. Això sí, sempre a prop del seu equip de seguretat, que l'acompanya a tot arreu.

Felip VI se'n va al sud d'Espanya a esquiar sense Letícia

Per si no n'hi hagués prou, aquest diumenge va ser un dia gran per al rei Felip i Letícia. Aquesta va saber que va estar esquiant amb els seus amics i va parar a dinar a Borreguiles.

Concretament, Felip VI va estar degustant un agradable menjar al costat dels seus al Restaurant La Alcazaba. Alhora, Socialité va donar més dades d'aquest menjar per agafar forces i afrontar la tarda del diumenge amb totes les garanties.

Imatge de Felip VI a Sierra Nevada
Felip VI se sent molt bé quan va a Sierra Nevada per practicar el seu esport preferit | GTRES

Letícia sap que ha dedicat tot diumenge a esquiar amb uns amics per les pistes de Sierra Nevada, unes pistes que oferien fins a 46 quilòmetres esquiables amb sol, neu, qualitat, pols i bona visibilitat. En definitiva, eren unes condicions idònies per al gaudi del marit de la reina Letícia, que es va quedar a Madrid amb la seva filla petita. Segons el programa presentat per Nuria Marín, el marit de Letícia va tastar un brou i una pizza que li van valdre cadascun uns 18 euros.

L'agraïment al rei Felip per la visita a Sierra Nevada

D'altra banda, Marifrán Carazo, consellera andalusa de Foment i presidenta de 'Cetursa Sierra Nevada', li va enviar un missatge afectuós. Així, va acabar agraint-li al fill de l'emèrit que es dirigís a aquesta estació tan reconeguda que encanta milers d'espanyols aficionats a l'esquí. Carazo s'ha dirigit al marit de Letícia a través del seu compte de Twitter per agrair-li la visita a l'estació, «joia d'Andalusia».

Cal ressenyar que Sierra Nevada va ampliar divendres passat la seva zona esquiable. Tot després de la gran nevada de dimecres passat que aquest diumenge congregava durant tot el dia unes 9.700 persones.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp