Veronica Forqué en un photocall

Verónica Forqué va salvar la vida d'una actriu de 'LQSA' abans de morir

Verónica Forqué va ser un gran suport per a aquesta reconeguda intèrpret

Verónica Forqué fa gairebé dos anys que moria als 66 anys. La madrilenya, directora i actriu va ser guardonada amb quatre Premis Goya i va tenir una filmografia força increïble. Verónica va destacar per participar en grans pel·lícules com és el cas de ¿Qué he hecho yo para merecer esto?, una obra dirigida pel mateix Pedro Almodóvar.

Després de tant de temps, aquesta setmana hem conegut una notícia que la involucra completament. Sí, perquè una reconeguda actriu de la popular sèrie de televisió, La que se avecina deu molt a la difunta actriu.

La professional d'aquesta sèrie tan coneguda confessa allò que ningú sabia

Aquesta setmana, Antonia San Juan ha realitzat una entrevista amb María Casado a Las tres puertas. Durant el programa de RTVE, l'actriu s'ha volgut obrir i acostar tant als presents com a tots els teleespectadors. Per això, ha parlat sobre alguns aspectes de la seva vida que mai havíem conegut.

La professional porta més de 25 anys al món de la interpretació, a més d'haver realitzat diverses obres teatrals, un treball que realment l'apassiona. Els seus primers començaments es van donar a finals dels 90, quan va participar a Todo sobre mi madre, la pel·lícula dirigida per Pedro Almodóvar. Gràcies a aquesta, va aconseguir una nominació als Goya per la seva magnífica interpretació, amb la qual va arribar fins i tot als Oscar.

Ara, però, ens arriben informacions sorprenents relacionades amb Verónica Forqué, ja que l'actriu esmentava que van ser veïnes quan va arribar a la capital als 19 anys. Una època força complicada per a ella, en què la seva gran veïna i amiga li va salvar la vida.

Muntatge de fotos de Verónica Forqué i Antonia San Juan
Muntatge de fotos de Verónica Forqué i Antonia San Juan | La Notícia Digital

Després de confessar algun moment de la seva vida, ara ha reconegut que és «una dona feliç». Després d'haver visitat durant 25 anys un psicoanalista, l'artista ha reconegut que ha arribat a aquest estat emocional gràcies a ell. El seu psicoanalista «li ha ensenyat a viure».

Verónica Forqué li va salvar la vida

Antonia San Juan va tenir una oportunitat que no moltes persones han tingut al llarg de la vida. L'actriu des de jove sabia què volia ser de gran, i tenia molt clar que volia dedicar-se al món de la interpretació. La seva mare va ajudar-la en tot el que va poder per poder traslladar-se a la capital i començar en aquest complicat món d'oportunitats.

Aquesta setmana hem estat testimonis de les declaracions de l'actriu de La que se avecina que relacionaven Verónica Forqué. Aquesta va ser la seva veïna, quan l'actriu va arribar a Madrid amb només 19 anys. «Jo estic viva gràcies a ella», confessava.

Primer pla de Verónica Forqué somrient
Verónica Forqué va morir al seu pis de Madrid | GTRES

Antònia va relatar: «A mi m'havien operat amb 17 anys d'apendicitis i em van deixar una gasa a dins. Verónica Forqué vivia damunt meu i em deia que m'escoltava vomitar a les nits. Vaig estar una setmana anant i venint de l'hospital, però no sabien que en tenia».

«Va ser Verónica Forqué la que em va portar a La Paz i allà em van operar i em vaig quedar a l'UCI. Van haver de venir els meus pares perquè estava molt malament, vaig estar en coma com 20 o 25 dies» ultimava l'actriu.

Una etapa molt complicada

La veïna de Verónica Forqué ha reconegut que els seus inicis a la interpretació no van ser gens senzills, ni fàcils. A més, ha recordat quan va començar a una escola d'art dramàtic, on «la junta de professors li va dir que es dediqués a una altra cosa».

Unes dures paraules, que finalment no li van impedir seguir el seu camí. Ella no va voler abandonar i es va presentar l'any següent. «Em van preguntar si era la de l'any passat i em van dir que tornés a casa meva, amb un logopeda i que aprengués a parlar», recordava.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp