La vedette Bárbara Rey somrient a càmera en un esdeveniment de LivetCL

Les seqüeles de Bárbara Rey després de ser ingressada: «No vull que ningú em vegi»

La 'vedette' explica la seva experiència després del seu ingrés a l'hospital per la Covid-19 i les conseqüències que ha tingut

Bárbara Rey va haver de ser hospitalitzada el passat mes d'abril per una pulmonia bilateral a conseqüència de la Covid-19 a l'hospital de Marbella. L'artista va presentar un quadre clínic sever que va provocar que hagués de ser ingressada una altra vegada després de ser donada d'alta.

En el seu segon ingrés, la mare de Sofía Cristo, va anar millorant a poc a poc fins que finalment va obtenir l'alta definitiva tornant a la seva llar. Des d'aquell esdeveniment, poc s'ha sabut d'ella fins que aquesta setmana ha trencat el seu silenci i ha ofert les seves primeres declaracions.

En la seva primera entrevista per a la revista 'Diez Minutos', després de superar la malaltia que assota el planeta, ha detallat la seva situació actual. Rey confirma que es troba descansant a la seva terra natal, Totana, ja que aquesta experiència l'ha deixat sense moltes forces.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons recull el citat mitjà, l'artista confirma que el seu contagi li ha deixat fortes conseqüències: «De cop em ve un esgotament molt fort... i em costa molt dormir». Malgrat la seva situació i els constants dolors musculars que té, treu forces per fer coses pendents com visitar el seu germà o recollir a les seves mascotes.

Quan el seu estat de salut ha millorat, ha tret forces per anar a visitar el seu germà a la residència on viu. A més, ha anat a recollir als seus tres gats, ja que, com confirma, es trobaven a casa d'uns familiars.

Com recull el mitjà «he vingut a recollir als meus tres gats, que me'ls van estar cuidant uns familiars mentre em trobava malalta». Així i tot, la que va ser dona d'Ángel Cristo, confessa que aquesta situació no l'ha desanimat. Ha comptat amb el suport incondicional dels seus dos fills, Ángel i Sofía, que l'han ajudat durant tot el procés.

Durant l'entrevista, ha dirigit unes paraules d'agraïment als seus dos fills i titllant-los de meravellosos. D'aquesta manera s'ha desfet en afalacs per les cures i l'atenció que l'han prestat durant tot aquest camí.

També confessa que durant la seva estada, la seva major preocupació era conèixer l'estat dels seus fills. A més, la idea d'abandonar aquest món sense deixar tot arreglat li suposava un estrès addicional.

Segons informa 'Diez Minutos', «el que més em preocupava era que si havia de marxar d'aquest món, deixar-ho tot arreglat per a ells dos». Al llarg de l'entrevista, aconsegueix treure forces i parlar d'altres aspectes de la seva vida: assumptes familiars, la seva neta i la seva situació sentimental.

Bárbara reconeix que no es troba igual que abans. El seu pas per l'hospital li ha deixat notables seqüeles i afirma que abans del seu ingrés hospitalari es trobava com una noia jove i plena de vitalitat.

És més, tem que aquesta situació s'allargui i no sigui capaç de recuperar la seva fortalesa anterior. Tot i això, es troba animada per continuar amb la seva vida i amb els projectes laborals que va haver de paralitzar.

Actualment, una de les seves grans preocupacions són les seqüeles físiques i estètiques que s'aprecien a simple vista. A més, confirma que la seva aparença actual l'acomplexa i no vol que ningú la vegi així.

«A part que m'han posat cortisona i estic una mica inflada. No vull que em vegin així», recull el medi. La 'vedette' mostra una veritable preocupació per la seva imatge i vol evitar que aquesta aparegui a les portades.

No obstant això, agraeix que tot hagi sortit bé, malgrat el llarg procés, i aquesta situació no derivés en un desenllaç tràgic.