Isabel Pantoja dentro del coche y mirando a través de la ventana, con gafas de sol y bufanda blanca

L'emprenyada d'Isabel Pantoja: Agafa el telèfon a la seva filla i ella la traeix en directe

Isabel Pantoja ha accedit a parlar amb Chabelita, que ha a revelat el contingut de la conversa a 'El programa de verano'

Chabelita ha estat una de les poques persones que ha parlat amb Isabel Pantoja el dia del seu aniversari. La tonadillera té molts problemes amb Kiko Rivera i ha estès el conflicte a la resta de la seva família. Chabelita, germana de Rivera, feia molt de temps que no tenia relació amb la cantant, ja que es negava a posicionar-se del seu costat i marginar el DJ. No obstant això, s'ha armat de valor per trucar per telèfon i la resposta que ha rebut ha tornat la il·lusió al clan.

Isabel Pantoja ha parlat amb la seva filla, però aquesta ha revelat la conversa durant 'El programa de verano'. Tenint en compte l'hermetisme que envolta l'artista, no seria d'estranyar que se sentís traïda per la seva petita. La tertuliana sempre ha tractat a la seva mare amb molt de respecte, tot i que ha estat la primera a enfrontar-s'hi quan han tingut un problema. Recordem que va marxar de Cantora amb divuit anys perquè no se sentia ben tractada ni per la seva àvia Anna ni pel seu oncle Agustí.

[Tweet] 1422528937201180698 [/ tweet]

El passat conflictiu de la jove ha quedat enrere i ara s'ha convertit en una de les persones més moderades del seu entorn. Des de fa molt de temps està centrada en la seva relació amb el model Asraf Beno, qui té una relació fantàstica amb el seu fill Albert. Isabel Pantoja va fer un pas enrere per parlar amb la col·laboradora del programa, cosa que ha deixat sense alè a tots els periodistes.

No eren pocs els que pensaven que mai es retrobarien, ja que es creia que la cantant se sentia molt molesta amb la seva petita. Si més no, la germana de Kiko Rivera ha desmentit que estiguin enfadades, de fet ara tenen una relació estupenda. En un primer moment no va poder parlar amb ella, però la vídua de Paquirri no va trigar a demostrar que no té res en contra seu.

Chabelita podria retrobar-se amb Isabel Pantoja públicament

'El programa d'estiu' ha viscut un fet històric: escoltar les primeres declaracions d'Isabel Pantoja. Ha estat la seva filla l'encarregada de transmetre l'estat d'ànim de l'artista, una cosa que podria generar un nou escàndol.

«Vaig trucar i em va tornar la trucada. És de les vegades que més il·lusió m'ha fet poder tenir contacte, així que li vaig dir que no podia creure que estiguéssim parlant», explicava Chabelita. La germana de Kiko Rivera està tan il·lusionada amb la notícia que s'està plantejant d'anar al proper concert de la cantant. Sembla que la situació millora per moments, i mostrar que respecta el seu talent seria un bon pas per a la reconciliació definitiva.

Sembla que Isabel vol recuperar el temps perdut amb el seu nét. Sempre s'ha dit que tenia un vincle molt especial amb ell, però els conflictes familiars van fer paralitzar la relació. Segons ha explicat la filla d'Isabel, el nen segueix recordant molt de la seva àvia. «Alberto segueix tenint present a la meva mare cada dia i sé que recuperaran el temps», declara en els matins de Telecinco.

Tothom estava desitjant saber com es trobava la cantaora, ja que ningú ha estat capaç d'arrencar-li cap declaració. «Vam poder parlar de moltes coses i la vaig veure trista, però és el normal perquè la situació que té és molt lletja», va assegurar Chabelita. 

Cantora, finca que ha separat a la vídua de Paquirri de Kiko Rivera, podria obrir les portes per donar-li la benvinguda a la petita Pantoja. Aquest retrobament no va agradar a Kiko Rivera, ja que no accepta que ningú s'acosti a la seva gran enemiga. El públic està començant a dubtar que Isabel hagi enganyat el DJ, ja que els últims moviments de l'andalús són desconcertants. Fa tan sols uns mesos culpava a la seva mare de la crisi econòmica que estava travessant i ara es compra un cotxe de 80.000 euros.