Rocío Flores en un plató de Telecinco

Rocío Flores envia un misteriós missatge en plena guerra contra la seva mare

Rocío Flores se'n recorda dels seus éssers estimats i crida l'atenció dels seus seguidors

Rocío Flores ha pres una decisió que podria marcar un abans i un després en la seva vida mediàtica: allunyar-se de la televisió. Com que Olga Moreno ja ha tornat de 'Supervivientes', la jove ja no té excusa per seguir treballant al plató d'Ana Rosa Quintana.

Rocío Flores s'ha guanyat el favor de molts dels seus companys, entre els quals es troben Antonio Rossi. El periodista va confirmar que la filla de Rociíto continuaria en el programa, però el cert és que fa un temps que hi és en un segon pla.

La col·laboradora ha preferit gaudir acompanyada l'estiu del seu xicot, Manuel Bedmar, el seu gran suport des que va esclatar la tempesta. La parella s'està mantenint al marge, ja que hi ha molts periodistes que estan desitjant veure'ls actuar per criticar-la durament.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Olga Moreno ha demostrat sentir veritable amor cap a la filla del seu marit i també té una relació estupenda amb el seu gendre. I és que el jove ha estat molt actiu en xarxes socials per mobilitzar als seus fans i convertir a l'andalusa en guanyadora.

Rocío és conscient que qualsevol dels seus moviments són estudiats al detall, per això resulta estrany que hagi enviat un missatge tan misteriós. Així, ha utilitzat el seu compte d'Instagram per donar veu a unes paraules que han aconseguit situar-la al centre de la polèmica.

«Visita'm en els meus somnis i explica'm com et va al cel». La frase podria anar dirigida als seus avis materns, encara que ningú sap el que volia aconseguir cridant l'atenció d'aquesta forma.

La filla d'Antonio David tot just va conèixer a l'artista, ja que va morir quan ella encara era una nena. Tanmateix, les dues gaudien d'un vincle especial, així que la tertuliana d''El programa del verano' segueix recordant-se molt d'ella.

Rocío Flores li dona la mà a la seva mare

Rocío Flores és una experta en enviar missatges encriptats en les seves xarxes socials, ja que sap que la gent desxifrarà el veritable significat. En més d'una ocasió ha intentat comunicar-se amb Rociíto, per això intentar cridar la seva atenció parlant de la Jurado podria ser bo per a totes dues.

Hi ha la possibilitat que la nova reina del feminisme s'entendreixi en descobrir que la seva filla segueix acordant-se de la coblera. No obstant això, encara queda molt per fer abans d'arribar fins al final del camí.

L'equip mèdic de Carrasco es nega a què el tractament caigui en sac foradat i per a això cal complir un protocol. Rocío ha de romandre allunyada de la seva petita fins que estigui completament recuperada.

Recordem que la jove va agredir brutalment a Carrasco i les conseqüències han estat terribles. La defensora de l'audiència de 'Sálvame' sent terror per reprendre el contacte amb la seva primogènita, ja que no oblida tot el que ha patit.

Antonio David està encantat amb què la reconciliació encara no s'hagi produït perquè demostra que el que ha explicat ell és veritat. I és que sempre ha defensat que Rociíto s'havia allunyat dels nens i que no volia tenir relació amb ells.

D'altra banda, Olga Moreno insisteix que ha fet tot el possible per unir a la família, ja que ella no vol ser la mare de ningú. Assegura que únicament s'ha limitat a donar-los amor, ja que havia detectat que necessitaven molt afecte.

Així tot, la guerra entre el senyor Flores i la seva exdona ha tingut unes conseqüències terribles, especialment en David i la seva germana. Els nets de l'artista han estat els grans damnificats, de manera que tothom pensa que els protagonistes haurien de posar el fre.

Mentrestant, la col·laboradora d'Ana Rosa segueix cridant l'atenció dels mitjans per despertar la tendresa del seu entorn. Aniria destinat el seu missatge a Rocío Jurado?