Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Olga Moreno en un moment del programa especial 'Ahora, Olga'

Olga Moreno, nova estrella de Telecinco: El suculent contracte que té sobre la taula

Olga Moreno podria treballar en un dels programes més coneguts de la cadena

Olga Moreno ha tornat de 'Supervivientes 2021' sent una dona completament renovada. I és que ja no depèn de Rocío Carrasco ni d'Antonio David per cridar l'atenció de la premsa, ara és un personatge amb entitat pròpia.

Moreno ha rebut ofertes de molts mitjans de comunicació per continuar amb la seva trajectòria, tot i que ningú coneix quins seran els seus pròxims passos. L'andalusa està molt centrada en la seva faceta d'empresària, però tot fa pensar que no deixarà de banda el món de la televisió.

La dona d'Antonio David va concedir una entrevista en un programa especial que Telecinco va preparar per a ella i l'audiència registrada va ser fantàstica. Per aquest motiu, no seria estrany que la cadena estigués ideant un nou espai per comptar amb la seva presència.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Olga té molt bona relació amb Ana Rosa Quintana, ja que és de les poques presentadores que ha donat la cara per la seva nena, Rocío Flores. Recordem que la periodista és propietària d'una productora que està darrere de 'Ya es mediodía', programa de Sonsoles Ónega.

Alguns experts plantegen la teoria que l'enemiga de Rociíto serà contractada en aquest format al setembre, per començar la nova temporada. Però no hi ha res confirmat, ja que cap de les parts vol pronunciar-se sobre aquests rumors.

No obstant això, cada vegada sembla més clar que el camí de Moreno a 'Mediaset' no ha fet més que començar. Rocío està preparant una segona part del seu documental i el més normal és que els seus rivals també comptaran amb un espai per a defensar-se.

Antonio David segueix exiliat dels mitjans de comunicació, així que no està generant diners per a tots els problemes que ha de resoldre. Per això serà la seva dona l'encarregada de posar-se al capdavant de la situació i trobar una solució.

Olga Moreno i el seu mig milió d'euros

Olga s'ha convertit en una de les cares més populars de Telecinco, fins i tot ha fet tremolar la mateixa filla de Rocío Jurado. Molts periodistes pensen que no té més remei que seguir en primera línia, ja que la seva família necessita solucionar una crisi econòmica.

L'andalusa ha guanyat mig milió d'euros des que va participar a 'Supervivientes', però el nivell de despeses al qual està sotmesa és bastant fort. I tot perquè Rociíto ha interposat diverses demandes i el seu marit també té molts judicis pendents.

Moreno assegura que mai s'ha sentit còmoda davant de les càmeres, ja que és una persona tímida i reservada. Tanmateix, les xarxes socials han recordat que té una àmplia experiència en el món de la televisió.

Abans de conèixer a Antonio David va treballar d'hostessa al 'Telecupón', un treball que exercia amb un gran mestratge. Sembla que ha nascut per dedicar-se a l'espectacle i els espectadors estan desitjant tornar a veure-la en acció.

Ningú vol revelar quins seran els seus propers plans, encara que és evident que s'executaran lluny de Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera. Tots dos treballen per a 'La Fábrica de la Tele', productora que ha estat demandada pel senyor Flores.

«Hi ha un judici laboral contra ells per l'acomiadament i ni tan sols vaig poder entrar divendres passat a 'Mediaset' per rebre a Olga a plató. Quan hi hagi una sentència sobre aquest judici, no invalida la meva intenció de demandar a tots els col·laboradors», declara al respecte.

Rociíto podria estar preocupada per aquest èxit, ja que cada vegada hi ha més gent que s'ha posicionat al seu costat. Alguns periodistes estan desmuntant el testimoni que tant de mal ha fet a l'andalusa durant tres mesos seguits.

A més, el públic vol arribar fins al final de l'assumpte per descobrir la veritat i Telecinco és expert en satisfer els desitjos de l'audiència. Així doncs, és l'última oportunitat de la guanyadora de 'Supervivientes' per seure al tron de la seva pitjor enemiga.