Primer pla de Carlota Corredera amb la mascareta posada

El caríssim capritx de Carlota Corredera: «No és un somni»

La gallega ha agafat uns dies de descans i relax a tot luxe abans del seu retorn a 'Sálvame'

Carlota Corredera ha acabat les seves vacances. I aquest mes d'agost és una de les conductores de 'Sálvame' mentre Jorge Javier descansa fins al mes de setembre.

La presentadora ha volgut agafar forces per passar el mes treballant a Madrid. Per això ha fet una escapada llarga a Galícia, la seva terra natal. De fet, sempre que té ocasió, la periodista s'escapa allà, al costat de la seva família.

És també habitual que faci referència a la televisió a la seva terra i a l'enyorança, tan gallega, que l'envaeix de tant en tant. D'altra banda, aquest 2021 ha estat un any molt intens per Carlota, ja que s'ha convertit en una de les cares més polèmiques de Telecinco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I això arran del seu suport incondicional a Rocío Carrasco enfront de tot i a tots. Però també per la seva defensa a ultrança de les postures més feministes en 'Mediaset' i per qüestionar permanentment a Rocío Flores a la guerra familiar.

Vacances a Galícia a tot luxe per a reposar forces

Carlota sap que 2021 acabarà tan intens com va començar. I per aquest motiu cal agafar energia per afrontar una tardor amb la segona part del documental de Rocío.

Així doncs, per desconnectar, relaxar-se i agafar impuls ha decidit passar uns dies a Vigo, a prop de la mar. Així ho ha mostrat en les seves xarxes socials on ha publicat un parell de fotografies. En elles es veu a Carlota molt somrient i en banyador.

Aquesta ha estat la manera de donar la seva benvinguda al mes d'agost. Però el que crida l'atenció especialment és el lloc en què s'ha allotjat durant la seva estada a Galícia. Aquest és un ressort de luxe situat a Vigo i que costa uns 120 euros per nit en la seva tarifa més bàsica.

L'espai, amb unes vistes envejables a la Ria de Vigo que Carlota també ha compartit amb els seus seguidors, compta amb tot luxe de serveis.

El ressort disposa d'un Spa i un centre de bellesa amb infinitat de tractaments que la conductora de 'Sálvame' ha aprofitat bé aquests dies. A més a l'hotel es pot trobar un gimnàs, hidromassatge i bany turc. Tot pensat per aïllar-se del món i desconnectar del dia a dia.

També en l'aspecte gastronòmic, l'hotel és un referent a Galícia amb una extensa carta de cuina tradicional i una carta de 200 vins.

La tardor de Carlota Corredera a Telecinco

Carlota Corredera ha arrencat la temporada aquests 2 d'agost a 'Sálvame Diario'. Tanmateix, el plat fort de les seves aparicions televisives arribarà a la tardor amb el documental 'En el nombre de Rocío'.

Encara no s'ha confirmat qui presentarà el segon documental centrat en la vida de Rocío Carrasco, però sembla clar que Carlota tindrà un paper rellevant. I és que la gallega s'ha convertit en un dels suports fonamentals de Carrasco a Telecinco.

La nova etapa personal i professional de l'exdona d'Antonio David Flores ve marcada per la seva presència més habitual a la televisió. Després d'anys de silenci i reclusió a casa, haver trobat el suport de 'La Fábrica de la Tele' ha estat clau per atrevir-se a explicar la seva versió dels fets.

En aquest sentit, Carlota, Jorge Javier Vázquez o els directius de la productora s'han convertit en el seu gran suport, tant a l'àmbit personal com professional.

Així mateix, per Corredera ha estat un any complicat, ja que el seu suport incondicional a Rocío li ha valgut moltes crítiques i no només televisives. Convertida en l'estendard del feminisme a Espanya, no ha dubtat a criticar i respondre als qui qüestionaven els suposats maltractaments d'Antonio David.

La seva implicació en el cas ha estat personal, deixant de banda el rigor i objectivitat que la caracteritzen professionalment, i situant-se emocionalment a la banda de Rociíto.

En definitiva, Carlota té ganes de seguir defensant aquesta causa i així ho farà. I a més, ara que ha tornat a la tele descansada i després d'uns dies de desconnexió, té energia i corda per estona.