La baronessa Thyssen mostra per primer cop la seva mansió 'Mas Mañana'

Situada a la Costa Brava i en una urbanització de luxe, 'Mas Mañana' és la residència més preuada de la baronesa Thyssen
La baronessa Thyssen ha obert les portes de la seva residència vacacional | elEconomista

Per primera vegada, la baronessa Thyssen ha obert les portes de la seva espectacular mansió de la Costa Brava, anomenada ‘Mas Mañanas’, que es troba ubicada a la localitat de Sant Feliu de Guíxols i és l’habitatge preferit de la baronessa. 

El passat dimarts, el programa de TVE ‘Lazos de Sangre’ entrava a la casa de Tita Thyssen per mostrar habitació per habitació, tots els detalls d’aquesta impressionant casa, que està situada en un terreny regalat pel pare de Tita Thyssen quan aquesta es va casar amb el seu primer marit, l’actor de Hollywood Lex Parker.

Les impressionants vistes des de la casa de la baronessa
Les impressionants vistes des de la casa de la baronessa | TVE

 

Mai abans s’havien mostrat imatges de la residència més estimada de la baronessa, que està ubicada a dalt de tot d’un turó i des de la qual es pot gaudir d’unes vistes impressionants del mar i la costa. L’habitatge té un jardí amb piscina i està ple d'altes palmeres i arbres que aporten vegetació i naturalesa a l'ambient.

 

La casa compta amb piscina i jardins plens de palmeres
La casa compta amb piscina i jardins plens de palmeres | TVE

 

 

Situada a la punta d’un penya-segat, la següent cosa que hom es troba en acabar el terreny és una barana que dóna directament al mar, cosa que li aporta un encant especial a aquesta casa.

A més a més, compta amb un petit hort en el qual s'hi poden plantar tota mena d’hortalisses per gaudir encara més de la fruita fresca d’estiu i la verdura de temporada, collida directament del seu hort.

 

La casa està a tocar del mar
La casa està a tocar del mar | TVE

 

L'hort situat a l'habitatge
L'hort situat a l'habitatge | TVE

 

Com a qualsevol casa d’estiu, no hi podia faltar una terrassa decorada amb detall i un porxo per gaudir de les tardes d’estiu a l’ombra i amb un còctel o simplement, observant l’horitzó.

La luxosa terrassa de 'Mas Mañana'
La luxosa terrassa de 'Mas Mañana' | TV3

 

 

Respecte a l’interior de la casa, el programa ha mostrat un habitatge amb tot de detalls estètics i artístics, una cuina impressionant, un menjador d’estil mariner on predominava el blanc i moltes peces d’art que adornen la casa: quadres, escultures, etc. la que més ha destacat, una pantera vermella de l’escultor francès Richard Orlinski. A continuació es poden veure les imatges de l'interior de la casa:

 

Una cuina amb tot de detalls
Una cuina amb tot de detalls | TVE

 

El menjador ple de quadres i obres d'art
El menjador ple de quadres i obres d'art | TVE

 

La pantera vermella, una valiosa peça de l'escultor francès Richard Orlinski
La pantera vermella, una valiosa peça de l'escultor francès Richard Orlinski | TVE

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari