Chelo García-Cortés amb mascareta

«Fa bastanta por»: La imatge en una clínica de Chelo García-Cortés encén les alarmes

Chelo García Cortés sempre s'ha mostrat molt preocupada per la seva salut i posa els mitjans necessaris perquè estar en perfectes condicions

Chelo García-Cortés ha compartit a Instagram una foto dels seus genolls que ha fet saltar totes les alarmes.

Aquests últims anys la col·laboradora s'ha vist embolicada en accidents que li han deixat seqüeles importants. El més sonat va ser quan va caure en directe, el que li va ocasionar una fractura de colze, de les dents i del llavi.

Des de llavors, la periodista sempre va amb molt de compte amb el que fa i es preocupa molt pel seu estat físic. S'ha sotmès a diferents tractaments per a agafar més força i destresa, ja que vol evitar un altre accident.

Aquesta setmana ha compartit una imatge a Instagram que ha fet saltar les alarmes, i la preocupació per la seva salut ha tornat.

Chelo García-Cortés, la imatge que posa tothom en alerta

Chelo fa uns mesos que arrossega un problema de genolls que li provoca dolors i molèsties constants. En moltes ocasions, quan col·labora a 'Sálvamemostra dificultats per a caminar i cara de molèstia quan ho fa. Després de l'aparatosa caiguda que va patir fa un any, va tornar a treballar al programa tot i els forts dolors que tenia.

Mai ha revelat les raons o motius pels quals pateix aquestes molèsties a les extremitats. Ni tan sols la setmana passada, quan va fer la seva línia de vida i va explicar molts episodis que ha viscut.

La col·laboradora és coneguda per la duresa i enteresa que ha mostrat a plató en altres ocasions. Qualitats que també va demostrar quan va concursar a 'Supervivientes', on va destacar per la seva força mental i física, que va sorprendre i va fer callar a més d'un. 

Sense saber-ho, s'ha convertit en una persona fonamental per a l'univers Mediaset. Pot ser que les seves intervencions no destaquin per la quantitat, però si per la qualitat. Tant és així, que cada vegada que narra una vivència tothom queda absort escoltant-la.

Tot i així, no se sap res d'aquesta malaltia que acompanya la periodista des de fa un temps. No s'han fet comentaris i 'Sálvame' tampoc li ha donat espai perquè ho expliqui.

Ho ha portat sempre amb tant de secretisme, que ahir va generar una gran alarma de preocupació quan va publicar una foto a Instagram.

A la primera imatge s'aprecia la col·laboradora postrada en una llitera d'hospital amb unes bosses de fred als genolls. També hi apareix el metge que li ha fet el tractament.

A la segona, es pot observar una escena que alguns han afirmat que fa bastanta por: el metge injectant-li un compost i ella relaxada i sense mostrar molèsties.

A través de la publicació ha volgut compartir amb els seus seguidors la situació en què es troba i el tractament que està fent. Afirma que fa uns mesos que té una lesió als genolls que li impedeix fer vida normal.

Les molèsties i dolors li venen constantment, així que tem que això no li permeti caminar bé i caigui a terra. Per aquest motiu, ha decidit posar-se en mans de professionals per a tenir un dia a dia més segur i còmode.

El tractament en qüestió consisteix en la injecció de factors de creixement, que l'enforteixen i li proporcionen els nutrients necessaris per a recuperar-se de la lesió.

Ha finalitzat donant les gràcies al metge i a tot el personal sanitari que l'ha tractat i cuidat tan bé. No ha confirmat la durada del tractament ni si ha d'estar en repòs, però ha dit que es troba perfectament.

Esperem que Chelo es recuperi aviat dels problemes de genoll i la puguem seguir veient a 'Sálvame'. Ara només queda esperar per veure si aquesta setmana explica la situació que està vivint.