Beatriz Cortázar

Beatriz Cortázar deixa a Ana Rosa muda explicant la veritat

Beatriz Cortázar veu com emmudeix en desvelar el seu estat

Beatriz Cortázar sempre està ben informada sobre el que li pregunten cada dia al Club social d'El programa de Ana Rosa. Ahir, divendres, va parlar sobre un tema candent i va deixar perplexa la seva cap, que finalment ha sabut què ha passat en aquest triangle amorós que té estressada Tamara Falcó.

Beatriz Cortázar té molt bones fonts sobre el que passa a casa de la influencer i, de vegades, fins i tot li arriba informació per boca de la marquesa de Griñón. Això sí, sap que de vegades Tamara pot arribar a jugar amb els periodistes segons els seus interessos personals i els explica detalls esbiaixats de la seva vida privada.

Després de patir una infidelitat per part d'Íñigo Onieva, s'ha destapat una altra bomba sobre ella que no deixa indiferent. S'ha tornat a il·lusionar amb un home que coneix molt bé des que tots dos eren petits.

Beatriz Cortázar revela l'estat de la marquesa i impacta la seva cap

La separació de Tamara Falcó i Íñigo Onieva ha servit a la influencer i filla d'Isabel Preysler per guanyar molts diners, encara que realment no els necessita. A més, des de Campofrío van voler comptar amb ella per a l'anunci que graven cada Nadal i aquest va deixar una frase que parla de la vida de Falcó.

Pla de perfil de Beatriz Cortázar
Beatriz Cortázar explica com està Tamara Falcó | Instagram

En un moment donat, Tamara apareix a l'anunci afirmant que ja no té «fe en l'amor», cosa que no concorda amb les informacions que s'han revelat aquesta mateixa setmana. Però la veritat és que Falcó sí que encara creuria en l'amor per una simple raó. Tal com va explicar al programa presentat per Ana Rosa Quintana la col·laboradora Leticia Requejo, la marquesa hauria tornat a il·lusionar-se.

D'Hugo Arévalo, amic en comú de Falcó i el seu ex, se'n parla molts dies. Sobretot, perquè tan bon punt va sortir la notícia a la llum, Onieva carregava contra el seu examic per acostar-se a la que va ser la seva parella i trencar el «codi d'homes».

Beatriz Cortázar sap que torna a apartar-se dels focus per salut

Tot aquest embolic està provocant que Tamara Falcó torni a sentir-se massa observada i jutjada per tothom. Fa unes hores, ha estat Beatriz Cortázar la que ha revelat al seu programa de Telecinco el preocupant estat de salut de la marquesa. «Està desbordada i té molt estrès. Una vegada més, ha optat per refugiar-se en la fe, com va fer quan va passar la ruptura amb Íñigo», ha recalcat Beatriz.

Primer pla de Tamara Falcó.
Beatriz Cortázar afirma que la marquesa s'ha allunyat dels focus | GTRES

Una de les tertulianes que l'acompanyava al Club social, Bibiana Fernández, ha estat més franca que mai opinant de manera força impopular. «Entre un senyor i un altre, encara que m'arrosseguin pels carrers de Madrid, em quedo amb Íñigo. Jo no vull patir, però entre avorrir-me i divertir-me...», ha sostingut de manera sincera.

Ningú considera que la relació arribi lluny

Cortázar ha tornat a prendre la paraula i ha afegit que Onieva «ha fet mèrits» per intentar tornar amb Tamara Falcó com quan va decidir fer el Camí de Santiago. «Fa el Camí cada any perquè li agrada, però no li fa temps que li perdonin tot el que ha fet», ha reflexionat novament Bibiana.

Fotomuntatge de Tamara Falcó i Hugo Arévalo
Beatriz Cortázar no veu futur a la parella entre Tamara Falcó i Hugo Arévalo | CatalunyaDiari

Per la seva banda, Isabel Rábago, ha opinat així sobre aquest polèmic triangle amorós. «A hores d'ara, em segueixo creient a Íñigo perquè no l'he enxampat en cap mentida». Per concloure, hi ha hagut unanimitat a l'hora de donar crèdit a aquesta relació entre Tamara Falcó i Hugo Arévalo i tots els presents han vist molt negre el seu futur.