Foto de Beatriz Cortázar

Beatriz Cortázar mostra una foto de la seva família que confirma el secret

Beatriz ja no amaga la realitat sobre la seva família

Beatriz Cortázar és una periodista que posseeix molta informació del món dels famosos i tot un referent a la premsa rosa pel seu treball rigorós i carregat de credibilitat.

A Cortázar la portem veient com a tertuliana del cor des de fa 25 anys i s'ha forjat una cursa que molts dels seus companys voldrien tenir a hores d'ara. Una dona que ha diversificat notablement els seus treballs i la podem veure tant en premsa escrita, com a EsRadio, juntament amb Federico Jiménez Losantos.

Però principalment a Telecinco, on col·labora des de fa anys a El programa de Ana Rosa i des de fa uns mesos a Fiesta. D'altra banda, és una dona a qui li agraden les xarxes socials i exposar el seu dia a dia perquè els seus més de 42.000 seguidors gaudeixin amb les seves publicacions. Uns 'posts' que solen ser referents a l'àmbit professional, tot i que no tots són d'aquesta mena.

Beatriz Cortázar mostra la imatge que destapa el seu darrer pla

De vegades, Cortázar veu bé publicar algunes instantànies sobre esdeveniments o celebracions amb amics i familiars. I malgrat ser molt curosa amb la seva vida privada, a vegades no li queda més remei que exposar una mica de la seva vida més personal.

Pla de perfil de Beatriz Cortázar
Beatriz Cortázar mostra una foto que revela el secret familiar | Instagram

En els darrers dies, hem vist la periodista Telecincorevelar un secret familiar. En concret, ha posat al costat d'un dels seus nebots, que es casava a Múrcia el cap de setmana. És una fotografia on apareix molt a prop del seu familiar, Jaime, que s'unia en matrimoni amb Teresa.

A la imatge apareixen, en primer pla, Beatriz i Jaime, i aquest 'post' ha estat molt ben rebut pels seguidors de la periodista.

La periodista de Telecinco ha viatjat a Múrcia al casament del seu nebot

«La família sempre el primer. Enhorabona per al meu nebot Jaime», ha escrit. El cas és que ella irradia felicitat en aquesta fotografia en què ha aparegut amb un tocat de 'Teresa Briz' i un vestit de 'Cocoa', una de les seves firmes preferides.

Foto de Beatriz Cortázar.
La periodista del cor se n'ha anat de casament el cap de setmana passat | Europa Press

Sens dubte, ha estat una data de celebració que segur que mai oblidarà per l'afecte que li té al seu nebot. El cas és que aquest 'post' d'Instagram ha rebut nombrosos comentaris i 'likes' i entre d'altres destaquem els de Rosa Benito, Patricia Pardo o Marta Riesco.

Hi ha hagut comentaris de tota mena i especialment alguns sobre dues dones que coneixen bé Beatriz Cortázar, i que han ressaltat com estaven de bonics els dos protagonistes de la imatge.

Afalacs per a la col·laboradora després de posar amb el familiar

Rosa Benito ha estat una de les que ha deixat la seva empremta amb un comentari que diu el següent. «El més important, la família. Maquíssims, felicitats», exclamava l'ex d'Amador Mohedano, que es quedava contenta en veure Beatriz Cortázar gaudir de valent en una terra com la murciana.

A més, una altra de les companyes que més vegades ha compartit plató amb Cortázar, Marisa Martín Blázquez, també ha destacat la bellesa de la seva amiga i el familiar que contreia matrimoni amb la parella. «Guapíssims», ha estat el missatge que ha publicat la dona d'Antonio Montero.

Amb tot, Beatriz ha tornat a lluir un 'look' que ha agradat i molts als seus seguidors. De fet, la realitat és que cada vegada que té algun esdeveniment on anar, es posa les seves millors gales. I així pot demostrar que, als 59 anys, està millor que mai i que l'edat no passa per ella.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp