Imatge d'arxiu de l'ex d'Albert Rivera, Beatriz Tajuelo

Beatriz Tajuelo, ex de Rivera, troba l'amor amb un misteriós home que pocs coneixen

La 'influencer' i el polític van trencar la seva relació a finals de 2018

Albert Rivera i Malú són una de les parelles protagonistes d’aquests últims mesos després que fa poc més d’un any es va confirmar la seva relació. Ara la parella ja ha tingut el seu primer fill i sembla que faci tota una vida que estan junts. Però abans de l’arribada de la cantant, el polític tenia el cor ocupat amb la ‘influencer’ Beatriz Tajuelo.

Tajuelo i Rivera van trencar la seva relació a finals de 2018, quan ja començaven els primers rumors d’un possible apropament entre Malú i el llavors líder de Ciutadans.

Tajuelo recorda una molt bona relació però una «traumàtica» ruptura

Ni el polític ni la seva exparella van parlar molt sobre la seva relació ni el seu passat, però Tajuelo sí que va afirmar que la majoria dels seus records amb Albert Rivera eren molt bons.

Tajuelo no va parlar en un primer moment sobre els seus anys enamorada de Rivera, però l’anunci de l’embaràs del polític amb Malú va situar la seva exparella al centre del focus. Així, va acabar confessant que la seva ruptura havia estat «molt dolorosa».

I és que intentar oblidar la teva exparella mentre la seva cara està a cada pas del carrer i a cada canal de televisió no és gens fàcil. «Quan era la meva parella i el veia a la televisió tot era normal, però quan va deixar de ser-ho i el seguia veient diàriament… A més, tot allò va coincidir amb varies campanyes electorals i havia de veure la seva imatge cada dos per tres», assegurava Tajuelo a la revista ‘Semana’ feia uns mesos. «Era com si la seva imatge em perseguís tota l’estona. Era una vida tan diferent de l’habitual, tan intens tot, que quatre anys es van convertir en tota una vida».

Tajuelo també va comentar sobre la relació de Rivera i Malú i el seu nouvingut a la revista ‘Semana’, deixant clar que no escoltarien de la seva boca una mala paraula en contra del polític. «Ell ha refet la seva vida i jo la meva», afirmava. «Prefereixo no comentar. Simplement li desitjo la major felicitat, perquè ha estat una persona important a la meva vida».

El nou amor de Beatriz Tajuelo

Tot i això, ara Beatriz Tajuelo té un nou amor i, segons confirmen les fonts properes a la ‘influencer, la seva relació va començar a principis d’aquest estiu. La parella havien estat amics des de feia bastant temps i sembla que ara els sentiments estan començant a sorgir. Les seves cites i trobades, segons explica el mitjà 'Informalia', haurien estat a Madrid, Barcelona i Menorca. Segons es comenta, la nova parella no oculta el seu amor i ja se'ls ha pogut veure en actitud romàntica en situacions públiques.


Enrere queden aquelles declaracions dubitatives on Tajuelo assegurava que s’havia tancat a l’amor després de la seva decepció amb Rivera: «No estic molt receptiva i tampoc ha sorgit l’ocasió. No ha aparegut ningú pel qual llençar-me a la piscina, però també et dic que m’ho pensaré dues vegades abans de llençar-me», assegurava Beatriz Tajuelo feia uns mesos. Sembla que ara ha trobat una nova persona per la qual llençar-se al buit i, sobretot, a la qual no haurà de veure per televisió cada dia si finalment la seva història no acaba de la millor manera.