La reina Sofia surt d'amagat de casa seva per un motiu que sorprèn més d'un

L'emèrita ha acudit a una cita fora de l'agenda de la Casa Reial

La reina Sofia passejant pels carrers de Palma de Mallorca
La reina Sofia ha tingut un estiu d'allò més tranquil | GTRES

La reina Sofia ha fet una sortida inesperada. La mare de Felip VI s'ha traslladat fins al Banc d'Aliments d'Albacete en una de les seves visites que no estan lligades a la Casa Reial.

De forma molt discreta i sense cridar l'atenció, donya Sofia va sortir el divendres de Sarsuela vestida amb un conjunt de pantalons negres i americana grisa a ratlles per a acudir a la seva cita.

L'emèrita va fer un recorregut per les instal·lacions del Banc d'Aliments mentre xerrava amb alguns dels voluntaris que li van explicar com s'organitzaven allí. Cal no oblidar que la Fundació Reina Sofia està molt implicada en les labors solidàries.

Es tracta d'una de les poques aparicions que ha fet la reina Sofia des que el seu marit, Joan Carles I, posés terra pel mig i marxés a Abu Dhabi, on continua vivint el seu particular exili.

Un estiu molt diferent

Al començament de mes, la mare de Felip VI es va deixar veure per Mallorca rescatant a una tortuga. Setmanes després va ser vista a Màlaga participant en una activitat de neteja de residus. I és que la reina emèrita no dubte a treure quan fa falta el seu costat més solidari.

Malgrat aquestes activitats, la veritat és que l'àvia de les Infantes Elionor i Sofia ha tingut un estiu d'allò més tranquil. I és que ha estat allunyada dels focus a Marivent. Tan sols va ser vista fora de Palau en dues ocasions, mentre gaudia d'una tarda de compres al costat de la seva germana Irene i de passeig poc després que Felip VI i Letícia abandonessin l'illa.

Un altre que també ha viscut un estiu diferent ha estat Joan Carles I. Després dels seus problemes legals, el pare de Felip VI va decidir creuar el toll. Lluny de portar una vida normal i sense tants luxes, l'emèrit s'allotja en el Emirates Palace, un dels hotels més luxosos del món.

Allí no té problemes de privacitat. I és que al país no hi ha llibertat de premsa i tot el controla la monarquia àrab. Aquesta última s'ha convertit en la gran protectora del pare de Felip VI en els últims mesos.


Comentaris

envia el comentari