Julián Muñoz a la sortida del jutjat

Destapen el delicat estat de Julián Muñoz: «Ha d'anar amb compte»

L'expolític està totalment allunyat dels mitjans de comunicació

Amb el pas dels anys, són molts els que s'han oblidat per complet de Julián Muñoz. El que va ser l'alcalde més famós de Marbella ha canviat radicalment des d'aquells temps. El seu pas per presó li ha deixat molt tocat físicament.

L’ex d’Isabel Pantoja ha passat a un segon pla. Pocs són els que saben que fa amb la seva vida, de fet, alguns ni tan sols saben si està a la presó o no. L'expolític en el passat va copar nombroses portades de revistes i va ser el protagonista de molts programes, tant per la seva vida pública com privada.

La seva primera dona, Mayte Zaldívar també ha desaparegut de televisió. Curiosament ha seguit els mateixos camins que Isabel Pantoja, l'última parella coneguda de Julián Muñoz. Tant Zaldívar com Pantoja van passar un temps a la presó, així com també van participar en 'Superviventes'. No obstant això, la ‘tonadillera’ s'ha convertit en una de les cares visibles de Telecinco mentre que Mayte Zaldívar i Julián Muñoz han desaparegut per complet del panorama.

L'últim que se sap de l'ex polític és que viu amb una de les seves filles: «Estic preocupada, viu amb una de les meves filles. En ser pacient d'alt risc està tancat en una habitació. No surt per a res i només té accés a una terrassa», va comentar Mayte Zaldívar a la revista 'Semana' durant el confinament. Ha estat ara quan el citat mitjà ha detallat més informació sobre l'estat actual de Julián Muñoz gràcies a unes declaracions de la seva filla Elia.

La nova vida de Julián Muñoz

«Ell continua tenint les mateixes coses que ha tingut sempre, les mateixes malalties i els mateixos tractaments. Continua visitant al seu metge periòdicament i segueixen pendent d'ell també els metges del centre penitenciari a Algeciras», ha dit la seva filla en exclusiva en la citada revista.

Pel que sembla, l'ex d'Isabel Pantoja continua delicat de salut, motiu pel qual extrema tota mena de precaucions per a intentar no contagiar-se de coronavirus. «Porta una vida molt tranquil·la. Cuida de la meva filla i dels meus nebots quan hem d'anar a treballar, ajuda a la meva germana a casa perquè està vivint amb ella i és una vida molt relaxada», ha detallat la seva filla.

Tot apunta al fet que l'expolític s'ha apartat definitivament dels mitjans de comunicació i  porta una vida molt més tranquil·la després de la seva sortida de presó. Els mitjans a quasi ja no parlen d’ell, i la realitat és que Julián Muñoz continua delicat, i a més ha d'anar amb molta cura per culpa de la Covid-19.