Beatriz Tajuelo

Beatriz Tajuelo, ex de Rivera, trenca el silenci i explica la veritat de la ruptura

L'empresària obre el seu cor per parlar de l'home que més l'ha marcat en la seva vida

Beatruiz Tajuelo, ex d'Albert Rivera, ha tornat a parlar sobre la seva relació amb l'expolític. L'empresària ha reconegut que la ruptura amb el fundador de Ciutadans va ser «molt dolorosa» perquè ell és l'home que més li ha marcat al llarg de la seva vida. 

L'ocasió escollida per recuperar aquesta relació amorosa és perquè Beatriz Tajuelo ha començat una nova pàgina web personal on relatarà les seves experiències personals, les aventures dels seus viatges i les seves aficions. Per aquest motiu, ha fet una entrevista a la revista 'Semana' on repassa una part important de la seva vida, el seu amor de cinc anys amb Albert Rivera.

«Guardo molts records. La majoria molt bons. El millor és que em vaig emportar a molta gent a la qual estimo, encara que alguns es van quedar pel camí», ha confessat també. «Ell ha refet la seva vida i jo la meva, i prefereixo no fer comentaris. Simplement li desitjo la felicitat més gran, perquè ha estat una persona important en la meva vida», afirma Tajuelo.

«Hi va haver moments molt feliços amb Albert Rivera»

A més, veure a Rivera  tan exposat  en els mitjans de comunicació va ser dur per a ella. Beatriz Tajuelo ha confessat que Albert Rivera li ha marcat «totalment» la vida. «Era tot tan intens que aquests cinc anys es van convertir en una vida. Al final, la ruptura va ser bastant dolorosa i seguir-lo veient en els mitjans m'ha marcat»

«La ruptura va coincidir amb diverses campanyes electorals i veia la seva imatge cada dos per tres. Explicaré una anècdota que mai he explicat. A la parada de metro del costat de casa meva, em trobava diàriament amb un pòster de mida natural d'ell. Era com si em perseguís la imatge», ha recordat.

Tajuelo recorda que «encara que hi va haver moments de dir "no m'hagués imaginat això", també va haver-hi moments molt feliços». Sobre la discreció en la seva relació amb Albert Rivera, Tajuelo assegura que «en això Albert va ser generós. Sempre em va donar la llibertat d'acompanyar-lo o no. Si calia, m'ho demanava», finalitza l'empresària.