Alt Irene Rosales y kiko cancelan boda

Irene Rosales cancel·la definitivament la seva boda amb Kiko Rivera

La col·laboradora de 'Viva la vida' ha donat una entrevista on confessa totes les seves pors

Tot i haver passat un any dur després de la mort de la seva mare i la pandèmia mundial,   Irene Rosales s'ha mostrat somrient i alegre en les seves vacances a Las Palmas de Gran Canària, en la qual han visitat a Anabel Pantoja, la cosina de la seva parella Kiko Rivera.

Rosales afirma que és probable que no hi hagi segona boda: «Ja per a què?»

En una entrevista amb la revista 'Semana', Irene  ha confessat que encara que les notícies li feien perdre el bon ànim, en general ha portat bé el confinament, encara que la seva major por ha estat el seu pare. «Que pogués agafar el virus, i hagués d'anar a l'hospital, sense poder veure-ho i sense poder estar al seu costat, em feia pànic».

«Si alguna cosa trobo a faltar una mica del confinament és la unió que es té amb la família  i els amics. Ens ha fet valorar-los encara més. Com no els podies veure, doncs cada dia els parlaves o feies trucada de vídeo, i ara això s'ha perdut una altra vegada i es troba a faltar. Però veure'ls en persona m'omple més que veure'ls per una pantalla».

«Em vull quedar amb el casament  en què la meva mare va estar present, el va viure, va gaudir i va ser feliç. Seria bonic viure aquest moment amb Kiko, però si falta algú tan important, ja per a què?», ha explicat la col·laboradora. Per això, és possible que no hi hagi un segon enllaç entre ella i la seva parella.

Finalment ha volgut deixar clar que, amb el desconfinament, els seus plans són passar el màxim de temps possible amb els seus familiars. A més, afirma que abans de prendre una decisió sobre un nou casament amb Kiko primer han d'assistir a les cerimònies que els seus familiars han hagut d'ajornar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi familia MARCALLAO @marcallao

Una publicación compartida de Irene Rosales Vázquez (@irenerova24) el