Primer pla de Rocío Flores.

El bebè en camí que omple d'alegria la vida de Rocío Flores

Rocío Flores ha celebrat l'alegria pel nadó que aviat tindrà als braços

Rocío Flores sempre ha dit que li agradaria ser mare jove. Quan vam començar a conèixer la filla de Rociíto, arran de les seves aparicions a la televisió, tothom va voler conèixer com era ella. Quines aficions tenia, perspectives vitals, somnis per complir.

Aleshores, Rocío era encara una jove insegura, que va començar defensant el seu pare als platós quan ell estava a 'GH VIP' . Allà va veure que això de la tele era menys amable del que havia pensat i que si volia continuar dedicant-s'hi, s'havia de posar les piles.

Li va sorgir l'oportunitat de la seva vida amb 'Supervivientes'. Rocío va aprofitar el seu pas per Hondures per demostrar la seva personalitat i tornar del reality com una autèntica estrella i amb uns quants quilos menys.

Des d'aquest moment, hi ha hagut un abans i un després. Ha perdut molts quilos, s'ha fet infinitat de tractaments, retocs i operacions estètiques i ha esdevingut una persona nova.

Imatge de Rocío Flores posant amb cara seriosa
Rocío Flores vol ser mare jove | Instagram

Les polèmiques amb la seva mare i el drama familiar a casa del pare i l'Olga, els ha portat com ha pogut. Asseguda al plató del 'Programa de Ana Rosa', ha tret rendibilitat a la polèmica i en paral·lel ha anat cultivant la seva carrera com a influencer.

Actualment compta amb gairebé 800.000 seguidors a Instagram i ja té llista d'espera per participar en diverses campanyes de publicitat.

Amb tant d'èxit professional, on queda la intenció de ser mare? Les crisis amb el seu xicot, Manuel Bedmar, no han ajudat en aquest sentit. Tot i això, sembla que tot entre ells està bé ara i ella segueix dient que no vol esperar gaire per ser mare.

Potser per aquest motiu celebra amb tanta efusivitat l'arribada d'un nou nadó a la vida.

Rocío Flores, feliç amb el nou nadó

Rocío Flores deixava tothom bocabadat amb l'anunci que feia fa un temps a les seves xarxes socials. «Seré tieta d'un bebè preciós». Acompanyava aquest enigmàtic missatge d'una foto d'ella fent-un petó a una panxeta una mica inflada.

«Enhorabona, amiga. T'adoro». Tot i que mai no ha revelat la identitat d'aquesta noia, es tracta d'una de les millors amigues de Rocío. Ha estat molt pendent del seu embaràs durant tots aquests mesos i està vivint la il·lusió per l'arribada del nadó, gairebé com una cosa pròpia.

Rocío Flores espera ansiosa l'arribada del nadó
Rocío Flores espera ansiosa l'arribada del nadó | INSTAGRAM

Aquesta mateixa setmana, Rocío ha tornat a celebrar que ben aviat veurà la careta a aquest nen o nena que és en camí. Aquesta vegada ho ha fet brindant amb un grup d'amigues «per nosaltres i pel nadó que és en camí». Si els comptes no fallen, el naixement es produirà durant aquests mesos d'estiu i és molt probable que Rocío ho narri àmpliament a les seves xarxes socials.

Rocío Flores i els seus plans a curt termini

El naixement d'aquest nadó tan proper a Rocío Flores li permetrà conèixer gairebé de primera mà què se sent amb la maternitat. És un pas necessari per a ella, que es planteja ser mare en un futur no gaire llunyà. Segurament, en veure-li la careta, li agafaran ganes de posar-s'hi amb el Manuel.

Tot i això, a principis d'any ja deia que no tenia previst quedar-se embarassada aquest 2022. Després d'un 2021 que Rocío Flores va definir com «el pitjor any de la meva vida», vol estabilitzar una mica la seva vida abans de fer un pas tan important en la seva vida.

En aquests moments, la filla d'Antonio David encara s'està recuperant físicament de la liposucció a què es va sotmetre fa un parell de mesos. La seva lluita per tenir una figura perfecta no sembla gaire compatible amb ser mare.