Imatge d'Emma García.

Emma García comunica als seus caps que l'acomiadament serà imminent

Emma García ha perdut la paciència en ple directe

L'actitud d'Ana María Aldón comença a molestar els seus companys de Viva la vida. Encara que la dissenyadora s'ha despatxat a gust en nombroses entrevistes, quan arriba a plató decideix guardar silenci. Una cosa que no fa gens de gràcia ni a Emma García ni a la resta de col·laboradors, que consideren que la dona d'Ortega Cano els està faltant al respecte.

Emma García al plató de 'Viva la vida'
Emma García ha explotat contra Ana María Aldón | Telecinco

Una situació que ha posat al límit la presentadora, que malgrat que intentava defensar Aldón, ha topat amb una nova falta de respecte per part seva. «Ana María, que t'estic parlant, cony! Collons!...», explotava Emma molt nerviosa després que la dissenyadora la interrompés.

Una reacció que no ha passat desapercebuda per als seguidors del programa. «Emma García és conscient que Ana María (la diva) s'està rient del programa i li surt de tant en tant la mala bava que no pot amagar eternament», escrivien.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón, al punt de mira dels seus companys | Telecinco

També la resta de companys, com José Antonio Avilés li retreien a Ana María la seva actitud: «Ens estàs prenent la mida». I és que el col·laborador té una idea molt clara de quina és l'estratègia de la dona d'Ortega Cano.

«Tinc una teoria i potser la veieu desgavellada. Jo crec que això es diu 'Ortega i Aldón S.L.'. Hi ha una sèrie de problemes que no voleu verbalitzar, que són altres», opinava.

«Aquestes necessitats cal sufragar-les d'alguna manera i per això heu entrat en una guerra familiar», sentenciava amb duresa. «Tu pots provar que jo tinc aquests problemes?», li increpava en aquell moment Aldón.

«Jo no sé quines són les finances del meu marit perquè no hi ha una economia familiar, ell té la seva i jo la meva. I si jo no la sé, no les sabràs tu», prosseguia contundent.

Emma García posa ordre a Viva la vida

«Hi hauria informacions amb documents per provar-ho», insistia Avilés. Mentre que Terelu Campos també acusava la seva companya de ser 'tèbia' a les seves contestacions: «No pots ser tèbia. Gloria Camila ha dit el que li ha donat la gana i està al seu dret».

«Em quedo sorpresa perquè hem estat escoltant aquesta setmana les 'indirectes' de Gloria Camila a Ana María, quan ella només va plantejar aquí de manera natural i sense guió que necessitava compartir i divertir-se amb la seva parella. Veure José animat. Ara resulta que és Ana María la que ha iniciat la guerra», comentava sobre això.

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
Foto de José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a 'El Rocío' | GTRES

«Fins ara ella contestava al seu programa i tu al teu. No crec que sigui tan greu que Gloria hagi dit que els teus dissenys són per a senyores grans», seguia exposant el seu argument.

«En comptes d'agafar el telèfon, et plantes en una entrevista i l'assenyales públicament, obrint la veda i tocant la persona que és l'ull dret del teu marit», li retreia a Aldón.

I a Ana María no li quedava altra que defensar-se. «T'ho tornaré a dir. Quan jo faig l'entrevista, és divendres al matí. Jo no sabia el que havia dit Gloria la nit anterior. No t'assabentes», interrompia molesta.

Pla general del plató de Viva la Vida.
Els col·laboradors de Viva la vida ja no confien en Ana María Aldón | Mediaset

«Em sento divendres i ella parla dijous a la nit. No és que ella parli i jo gestioni l'entrevista», continuava la seva defensa la dona d'Ortega Cano.

«És que, a mi, prendre'm per ximple...», afegia Isabel Rábago . «Em sembla una presa de pèl. T'ho plantejo, per què no aixeques el telèfon per avisar Gloria? A mi em queda clar, és perquè no teniu relació», increpava la dissenyadora.

Tot el conflicte començava arran de la setmana passada, quan la dona d'Ortega Cano connectava en directe amb Viva la vida i evitava respondre al qual se li deia des de plató, una actitud enlletgida per la majoria dels presents, que van entendre que estava evitant contestar.