Primer pla de Carmen Lomana

La parella de Carmen Lomana assumeix que les mentides han trencat la relació

Carmen Lomana ha deixat d'amagar-se

Carmen Lomana va aparèixer als mitjans de comunicació fa més de quinze anys i sempre ha tingut molt bona presència. El públic l'adora perquè és una dona senzilla, tot i que compta amb un patrimoni completament envejable. Segons confirma la revista 'Semana' , està enamorada d'un empresari que prefereix no donar la cara de moment.

Carmen Lomana ha concedit moltes entrevistes durant la seva trajectòria i ha participat en una infinitat d'esdeveniments. Tanmateix, té clar que hi ha certs aspectes de la seva vida que mai no formaran part del món de l'espectacle. «Les persones que són importants a la meva vida mai les poso en un photocall», ha explicat recentment.

Carmen Lomana va reconèixer que estava enamorada
Carmen Lomana va reconèixer que estava enamorada | GTRES

Carmen reconeix que ha tornat a enamorar-se i que està «una miqueta» il·lusionada amb el seu nou xicot, que ha descobert tota la veritat. L'empresària col·labora en un programa de COPE i ha donat la seva opinió sobre el tema del moment: l'escàndol d'Imanol Arias. L'actor va assegurar que TVE havia censurat alguns fragments de la sèrie 'Cuéntame' i després va reconèixer que se li havia 'anat l'olla'.

Carmen gaudeix d'un tracte cordial amb Imanol i li té un cert afecte, però té l'obligació de ser sincera amb els oients. Considera que l'artista ha comès un gran error i és possible que la relació entre tots dos estigui completament trencada. «No pots viure en la incongruència», li ha dit a través del programa radiofònic en què participa de manera habitual.

Lomana ha reconegut que tenia molt bon concepte d'Imanol, però ha trencat aquesta cordialitat perquè creu que no ha estat encertat. «Jo et considerava una persona intel·ligent i em caus molt bé, però això que has dit treu el pitjor de tu», li ha comentat. El més greu és que li ha llançat una pregunta que està tenint molta repercussió: «Per què no calles»”

Carmen Lomana vol protegir el seu xicot

Fa molt de temps que Carmen treballa a la televisió, ha participat en els programes més importants i sap com funciona el negoci. Per això sap que el més encertat és no exposar el seu xicot, de fet, cap periodista sap el seu nom. Només han confirmat que és el gran suport de l'empresària, per això està al corrent de què ha passat amb Imanol Arias.

Carmen Lomana sempre ha estat molt ben envoltada
Carmen Lomana sempre ha estat molt ben envoltada | GTRES

Lomana creu que el seu amic s'ha equivocat, de fet ell mateix ha demanat disculpes i ha reconegut que ha exagerat. En el seu moment va acusar el PSOE d'estar darrere d'un moviment que afectava la sèrie 'Cuéntame' i fins i tot va donar noms concrets. S'ha adonat que no ha actuat bé i ha reconegut que era una petita mentida.

L'experta en moda ha explicat a la seva parella el funcionament del món del cor: passa de l'amor a l'odi en segons. Per exemple, ella ha canviat el seu concepte d'Imanol i l'ha atacat en un programa de màxima audiència. Sap que el seu atreviment tindrà conseqüències, però està tranquil·la perquè sap que ningú atacarà els seus gràcies a la seva prudència.

Carmen Lomana va a la seva cita més important

Carmen té una secció a la cadena COPE cada dissabte i manté una relació molt especial amb els seus seguidors. Tot i això, la mentida d'Imanol Arias ha canviat aquest enllaç i ha deixat de ser tan políticament correcta. Vol explicar la veritat perquè sap que els seus oients hi confien i creu que es mereixen el millor.

Lomana ha tingut moltes parelles, malgrat que cap no ha participat en la crònica social. Solen ser homes adinerats que no volen fer negoci amb els periodistes, per això han estat tan distants. Ella està encantada, ja que sap que és un món molt perillós i no vol que ningú pateixi per estar al seu costat.