Fotomuntatge de Gerard Piqué i una discoteca.

Les nits boges de Gerard Piqué: «es deixa 2.000 euros per nit»

'Socialité' ha revelat que el català freqüenta discoteques i restaurants fins tard

Gerard Piqué continua al punt de mira. Des que es produís la seva sonada separació de la cantant Shakira, qui ha estat la seva parella durant 12 anys, els mitjans de comunicació no han deixat d'especular amb el possible motiu de la ruptura.

I és que molts asseguren que la vida nocturna del jugador del Barça hauria estat el detonant. No és ja cap secret que al central blaugrana li agrada sortir de festa, però últimament estaria «totalment desfasat». 

Ara, a més a més, Socialité, després de parlar amb el paparazzi Jordi Martín, ha pogut donar a conèixer la gran quantitat de diners que el català es gastaria durant les seves sortides nocturnes per Barcelona.

Imatge de Gerard Piqué.
Han revelat la gran quantitat de diners que el futbolista blaugrana es gastaria en una nit de festa. | Barça TV+

«Un mínim de 2.000 euros per nit»

El paparazzi confessava que «Piqué és molt conegut a Barcelona, per les festes que fa... però em recalquen que últimament està totalment desfasat, gastant moltíssim de festa amb el seu company Riqui Puig».

«Estaria gastant-se una gran quantitat de diners en discoteques i restaurants fins a altes hores de la matinada», assegura Jordi Martí.

A més, ha assenyalat quina és la quantitat exacta que l'esportista es deixa cada nit. «Segons les meves informacions, la quantitat que pot gastar-se Piqué en una nit de festa canvia segons el dia, però mínim són 2.000 euros, de 2.000 cap amunt per dia».

Les festes privades de Gerard Piqué

Molts asseguren que és habitual veure el futbolista acudint a discoteques de Barcelona acompanyat del seu company Riqui Puig. A més, Socialité ha revelat que últimament freqüenta La Traviesa, a on entra a través d'una porta lateral, per evitar que el vegin. Accediria des d'allí a un reservat de luxe. «Aquí, Piqué es trobava amb la seva nova il·lusió. Hi havia una cortina vermella i unes escales, i es veien allí», assenyala un testimoni.

Tot i que la vida nocturna de Gerard Piqué no només transcorre en discoteques. També sol organitzar festes al seu pis de solter, on no falten noies ni tampoc els seus companys d'equip, tot i que molts d'ells estan casats.

D'aquesta manera, i per evitar que cap detall es faci públic, en aquests esdeveniments de caràcter privat no es pot entrar amb el telèfon mòbil. «No deixaven portar telèfons mòbils perquè hi havia molts jugadors que es portaven malament, que estaven allí amb models i que estaven casats, entre ells, Piqué».