Muntatge en primer pla d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez

Omar Sánchez descobreix mesos després per què Anabel Pantoja es va separar d'ell

Els motius de la ruptura han sortit a la llum a 'Sálvame'

El febrer passat va sortir a la llum una notícia que va deixar en xoc tota la premsa del cor. Anabel Pantoja confirmava que se separava del seu marit, Omar Sánchez, després de casar-s'hi a principis d'octubre.

Tot i els constants rumors de crisi, la parella es va encarregar d'assegurar que eren falsos i que eren més feliços que mai. Per aquest motiu, no van dubtar a donar el 'sí, vull' davant de tots els espectadors que estaven veient la transmissió en directe a Telecinco.

No obstant això, les xerrameques no van trigar a arribar de nou i van confirmar el que era un secret de domini públic. La parella del moment se separava finalment, deixant a l'aire els motius d'aquesta decisió.

Ara, després de mesos d'incertesa, tot indica que per fi se saben les causes d'aquesta ruptura tan sonada. Així mateix, ho va treure a la llum el dia 9 de juny un col·laborador de Sálvame, provocant que tots els tertulians presents es quedessin sorpresos.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
La parella va confirmar la ruptura, però va deixar moltes incògnites sobre els motius | GTRES

Els motius de la ruptura entre Anabel Pantoja i Omar Sánchez

El responsable de revelar la raó definitiva d'aquesta separació va ser Rafa Mora. El tertulià no va dubtar a treure a la llum una possible deslleialtat d'Anabel Pantoja Omar Sánchez. En aquest espai, va garantir que Anabel va ser infidel a 'El Negro' amb un cambrer el desembre passat, quan encara no s'havien separat.

En canvi, Antonio Pavón, qui es trobava també al programa, va oferir el seu testimoni en defensa del cambrer. El torero va assegurar que va començar una relació amb la 'influencer' al febrer, mes en què ja s'havia confirmat la ruptura de la parella.

«La versió seva és la següent: ell la veu per primera vegada o té contacte al desembre, però no té cap mena de relació ni res. I a partir del febrer, llavors ja és quan comencen a veure's, Anabel ve a Sevilla, ja comencen a sortir junts i a tenir, doncs el que han tingut», explica Pavón.

«Cada vegada que han anat a Sevilla s'han vist», afegia el destre. Moments més tard, Rafa Mora va entrar en directe via videotrucada amb el propòsit d'explicar el seu punt de vista. El col·laborador va argumentar que Anabel i aquest suposat cambrer es van conèixer per primera vegada a 'La Piconera', un local sevillà.

En el moment de conèixer-se, tots dos van entaular una relació d'amistat molt bona i va ser a partir d'aquí quan van començar a flirtejar. A més a més, Mora assegura que es van enrotllar per primer cop al desembre.

Aquesta confessió va generar una gran sorpresa a tots els col·laboradors presents, entre els quals hi havia Kiko Hernández, que no va dubtar a mostrar-se d'acord amb el seu company.

«Però si és que té tot el sentit. Per això se separa d''El Negro'! Clar, perquè s'enrotlla amb un noi, li agrada i s'ha acabat. Avui hem sabut per què se separa d''El Negro'», confirmava tot sorprès el col·laborador.

Primer pla d'Anabel Pantoja.
Anabel Pantoja podria haver estat infidel a Omar Sánchez amb un cambrer de Sevilla| Instagram

Anabel Pantoja no tornarà amb Omar Sánchez

Tot i no confirmar cap d'aquests rumors, el cert és que el mateix Omar Sánchez va confirmar que dies abans que Anabel Pantoja viatgés a Hondures, van estar junts. Per això, segons comenten els col·laboradors de Sálvame, la 'influencer' podria haver acabat la seva breu relació amb el cambrer per tornar amb el seu ex.

Sigui com sigui, en aquests moments, la neboda d'Isabel Pantoja té una connexió molt especial amb Yulen Pereira, qui també està concursant a Supervivientes. De fet, les últimes hores, tots dos han fet un pas més enllà a la seva relació.

I és que la 'influencer' i el professional de l'esgrima s'han fet un petó per primera vegada a Hondures. Una notícia que segurament ha caigut com un gerro d'aigua a freda la seva ex, Omar Sánchez.

Des que va entrar Anabel Pantoja a Supervivientes, no es va descartar la possibilitat que la parella reprengués la seva relació. Tot i això, la neboda d'Isabel Pantoja des que va conèixer Yulen, tot indicava que a poc a poc s'estava oblidant d''El Negro'.

Sens dubte, el temps dirà com s'acaba aquesta història d'amor tan complexa. Però de moment, Anabel es troba feliç al costat de la nova il·lusió, mentre que Omar, potser ha refet la seva vida també amb una altra persona.