Andrea Janeiro mira a cámara

Andrea Janeiro, en xoc un cop confirmat el divorci

La jove ha descobert algunes coses que no coneixia sobre la família

María José Campanario i Jesulín segueixen immersos en un núvol d'amor després de l'arribada del tercer fill.

Tot i això, la parella també ha passat per mals moments en el passat, i fins i tot van arribar a plantejar-se el divorci.

Així ho confirmava María Patiño, i és que Campanario va ser vista anant a un despatx d'advocats per tramitar els papers del divorci.

Primer pla de María José Campanario
María José Campanario es va arribar a plantejar demanar el divorci | Europa Press

Una informació que data de l'any 2009, quan la parella travessava una crisi profunda. Però, per sort, van poder superar aquell duríssim sotrac i seguir endavant.

Fet que hauria agafat per sorpresa fins i tot els fills del torero, que no eren conscients de la gravetat d'aquesta situació.

Belén Esteban sempre ha intentat mantenir Andrea Janeiro al marge dels conflictes familiars.

María José Campanario i Jesulín caminant pel carrer
María José Campanario i Jesulín en una recent visita al metge | LND

Tot i això, la jove fins i tot es va veure obligada a donar un toc d'atenció a la seva mare per les indiscrecions que cometia a la televisió.

«He de respectar el que la meva filla vol, i si ella no vol que se'n parli no s'ha de fer. Jo lamento haver parlat tant de la nena. Ella m'ho ha retret, i ho he acceptat», reconeixia la de Paracuellos.

A més, la col·laboradora no dubtava a treure a la llum que la relació entre la primogènita de Jesulín i María José no era tan idíl·lica com podria semblar.

▶️ María José Campanario desafía a los Janeiro nada más dar a luz

«Andrea no té relació amb María José, l'estan utilitzant per fer veure que sí que la té. Si hi hagués una relació cordial amb la família del seu pare, haurien vingut més vegades a veure-la», sentenciava molesta Esteban.

«María José està utilitzant la nena. Vol donar a entendre que hi té una bona relació, però no la tenen. Tant de bo», insistia.

La tensa relació entre Andrea Janeiro i la seva família paterna

Belén sempre li ha retret al torero que no s'hagi fet càrrec d'Andreíta i s'hagi centrat en els seus altres fills.

«Prou trist és que un pare que pot no pagui els estudis a la seva filla», al·legava. «Si volen fer entendre que la meva filla no m'explica les coses estan molt equivocats, perquè ho sabia. La sort és que tinc confiança i amor per a la meva filla, cosa que el seu pare no té».

En un determinat moment, la col·laboradora acabava perdent la paciència perquè sent que la seva nena té els mateixos drets que els seus germans.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro està molt unida a la seva mare | CEDIDA

«Havia parlat amb Jesús Janeiro i m'havia dit que tots els estudis de la meva filla els pagàvem a mitges, em va demanar la documentació, li vaig enviar tota la documentació amb quatre fotos de la meva filla per correu certificat», explicava.

«Al cap de quinze dies li vaig trucar jo i em va dir que ell no pagava els estudis a la nena», afegia. «És la teva obligació com a pare», li retreia.

«Em sembla molt bé que li hagis pagat al teu germà la carrera de pilot, no sé si li has pagat a la teva dona, el que no entenc és que no paguis a la teva filla gran la carrera, però aquí està la seva mare que la pagarà».

Imatge d'Andrea Janeiro amb el seu nou canvi de look
Andrea Janeiro ha reaparegut molt canviada | Catalunya Diari

Per sort, sembla que l'arribada del nou nadó ha propiciat un acostament entre les dues parts. I més enllà de les rancúnies del passat, Belén fins i tot li enviava un missatge a la parella per felicitar-los pel naixement del seu fill.

Tot i que la col·laboradora deixava caure que Andrea s'havia assabentat a través dels mitjans que tindria un nou germà, Jesulín no dubtava a reunir-se a Madrid tant amb ella com amb la seva altra filla, Julia, per posar-les al corrent de tots els detalls.

Així, deixava molt clar que la relació era molt cordial i segurament d'aquí a molt poc la jove també es desplaçarà fins a Jerez de la Frontera per conèixer el petit.