Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique perd molts diners després de sortir a la llum el divorci

El torero sembla que no està disposat a perdre diners

Jesulín de Ubrique és una de les celebritats més destacades del món del cor i sol col·laborar amb '¡Hola!', la seva revista de confiança. Segons expliquen a Telecinco, està a punt de tancar un contracte molt suculent per presentar en societat el seu fill acabat de néixer, Hugo. Tot i això, el negoci ha canviat força i ja no guanyarà tants diners com fa anys, quan va concedir una entrevista amb els seus altres fills.

Segons el periodista Antonio Montero, Jesulín podria guanyar 70.000 euros per un reportatge a la revista esmentada. És possible que hagi pactat diverses col·laboracions juntes, i en aquest cas la xifra pujaria als 100.000 euros, però no més. Hi ha moltes teories sobre la taula, i l'únic que està clar és que la seva dona, María José Campanario, i ell han de prendre una decisió com més aviat millor.

Primer pla de Jesulín de Ubrique
Jesulín prefereix mantenir el seu fill petit fora del focus mediàtic | Canva

Aquests últims mesos, Jesulín s'ha comportat de manera molt estranya amb la premsa, i els col·laboradors de Telecinco saben per què. Asseguren que està negociant per a vendre una exclusiva, per això no vol donar cap dada que pugui restar interès. També hi ha qui sosté que no es deixarà fer fotos amb el seu fill Hugo perquè vol que el nen creixi en l'anonimat més absolut.

El torero no ha confessat els plans que té en aquest sentit, però és possible que prengui mesures molt aviat. La presentadora María Patiño ha revelat que el destre i la seva dona van estar a punt de trencar el 2009. Assegura que estaven travessant «una crisi molt forta» i que María José Campanario va visitar un despatx d'advocats.

De Ubrique sempre ha tingut fama de ser un Casanova, i hi ha hagut certs rumors que han afectat el matrimoni  ama Campanario de manera directa. María Patiño assegura que ella es volia divorciar, però que després va canviar d'opinió i va arribar a un acord amistós amb Jesulín. El programa 'Viva la vida' s'ha fet ressò d'aquesta informació i ja hi ha molts rumors sobre la taula.

Jesulín de Ubrique ha tingut problemes econòmics

Jesulín ha guanyat molts diners a les places de toros, però gran part de la seva fortuna procedeix de la premsa del cor. Ha venut exclusives molt suculentes, com per exemple la que va pactar el dia del casament amb María José. A 'Viva la vida' han revelat que el matrimoni va guanyar 100 milions de pessetes per posar per a la revista '¡Hola!'.

Primer pla de María Jose Campanario
Jesulín confia plenament en la seva dona | Europa Press

El pare d'Andreíta va tenir un accident de trànsit i, segons han explicat al programa d'Emma García, la seva vida va canviar de sobte. Mentre es recuperava, va descobrir que, tot i que havia guanyat molts diners, «havia fet bancarrota», així que els comptes no quadraven. Aleshores es va adonar que només podia confiar en María José Campanario, per això estan tan units.

Jesulín ja no signa els mateixos contractes que abans, perquè la premsa del cor ha canviat molt. Antonio Montero ha confirmat a 'Socialité' que el nou membre del clan Janeiro no serà tan rendible. El matrimoni perdrà diners, en comparació amb el que van guanyar amb els seus altres dos fills, i potser per això no volen vendre la notícia.

L'eterna crisi matrimonial

El torero ha hagut de suportar molts rumors al llarg de la seva carrera, sobretot des que es va separar de Belén Esteban. Poc després va començar amb María José Campanario, i des del minut u la premsa va començar a parlar de crisis i d'enganys. L'única cosa certa és que el matrimoni ha superat tots els obstacles, encara que María Patiño hagi tret a la llum que suposadament estan divorciats.

De Ubrique controla millor que ningú els mitjans de comunicació, i tard o d'hora potser acaba parlant del seu fill acabat de néixer. Hugo els podria fer guanyar molts diners, però no saben si exposar-lo públicament o no. Els advocats li han recomanat que el millor és que apartin el nen del focus mediàtic com més aviat millor.