Foto de Fani Carbajo.

Fani Carbajo descobreix la nova infidelitat poc abans de casar-se

La parella més polèmica de 'La Isla de las Tentaciones' ja ha donat el 'sí, vull'

Fani Carbajo i Christofer per fi han complert el seu somni de casar-se, i ho han fet amb un casament amb tots els luxes i envoltats d'influencers.

Tot i això, poc abans de passar per l'altar sembla que la parella havia d'afrontar nous rumors d'infidelitat que els posen contra les cordes.

Era un altre concursant de 'La isla de las Tentaciones'  l'encarregat de destapar la suposada deslleialtat.

Imatge de la parella formada per Fani Carbajo i Christopher
Fani i Christopher durant el seu pas per 'La Isla de las Tentaciones' | GTRES
 

«Una amiga m'ha ensenyat unes converses amb ell pujades de to. Li trucava, esborrava missatges perquè Fani no l'agafés...», assegurava.

«I la noia m'explica que Fani ja havia estat gelosa abans perquè Christofer la mirava a la discoteca», explicava.

«La història de Fani i Christofer ha fet un gir total», deixava caure. «Ha pogut ser infidel a Fani al 100% més d'una vegada».

Fani Carbajo somrient a càmera
Fani Carbajo per fi ha complert el seu somni de casar-se amb Christofer | GTRES

«Ho explico perquè Fani obri els ulls, que vegi que no té un sant al costat, i perquè Christofer també els obri perquè és una relació nul·la que no té cap futur», advertia.

«Jo l'he vist embolicar-se amb un altre individu en una discoteca davant meu. Aquí hi ha banyes per les dues parts. Jo crec que és un casament per l'exclusiva i res més», sentenciava Roberto.

Unes declaracions a què Carbajo no donava crèdit. «No em crec absolutament res. El primer és que jo no m'he embolicat amb un noi davant seu», remarcava.

«I de la noia de la qual ell parla, jo sé qui és, sabia que Christofer havia parlat amb aquesta noia i no m'havia posat mai gelosa perquè físicament no l'havia vist", aclaria.

Fani Carbajo i Christofer ja són marit i muller

«Però en l'època en què ell va començar a parlar amb ella, Christofer i jo no estàvem junts. Ells no van arribar a res i jo no li puc demanar explicacions perquè no estàvem junts», assegurava.

I per deixar clar que estava al corrent de tot, Fani confirmava que «també havia intercanviat un missatge amb aquesta noia quan vam tornar de 'La última tentación'».

«La noia em va explicar la seva versió i ell em va explicar el mateix, discutint, però el mateix», deixava caure. «Vaig ser molt amable amb la noia perquè a sobre ella ara vagi posant-me verda».

Fani Carbajo i el seu fill Emilio.
Fani Carbajo i el seu fill Emilio en un vídeo compartit per ella. | Mediaset

«Jo mai discutiré amb una dona per un home, mai», sostenia. I és que Fani té molt clar que l'única cosa que buscava aquella noia era fama i que en parlessin als programes del cor.

«Ja sé la història. No deixaré el meu xicot perquè aquesta noia surti a parlar una altra vegada», tancava.

En opinió de Roberto, la boda de Fani i Christofer no és més que «un paperot ideat per cobrar una exclusiva».

Unes paraules davant les quals Carbajo li responia de la manera més amenaçadora. «Ets un poca-solta a més no poder. Espera't que et vegi, et donaré un clatellot», li advertia.

Del que no hi ha dubte és que el casament de la parella més mediàtica de 'La isla de las tentaciones' continuarà donant molt a parlar.

Per començar, la celebració ha comptat 'amb un toro mecànic, una plataforma de vídeo 360º, música en directe i tota mena de detalls tradicionals'.

A més, van organitzar un joc d'allò més original que va tenir molt èxit entre els solters per assegurar-se que es complica allò que "d'un casament surt un altre casament".

La núvia arribava a l'altar acompanyada del fill de catorze anys i molt emocionada. I el seu vestit, ple de transparències, tampoc no deixava ningú indiferent.