Imatge d'Isa Pantoja.

Isa Pantoja, preocupada pels problemes econòmics que afecten la seva relació

Isabel Pantoja continua fent front als seus deutes

Isabel Pantoja ja ha posat fi a la seva gira per Llatinoamèrica, on ha recuperat la il·lusió després d'haver viscut els pitjors mesos de la seva vida.

A més, sembla que els diners que ha guanyat gràcies als concerts li han servit per resoldre una gran part dels deutes que tenia pendents.

Segons informava Paloma García Pelayo, la 'tonadillera' hauria arribat a un «acord amb un empresari que li va deixar diners per pagar els deutes de la casa de Marbella».

Moment d'Isa Pantoja a 'El programa de Ana Rosa'
Captura d'Isa Pantoja a l'últim programa de 'El programa de AR'. | Mediaset
 

Una quantitat que arribaria als 100.000 euros. «Després de la denúncia que li va fer l'empresari que li va prestar diners per pagar l'IVA de la casa de Marbella».

«Aquest estiu se celebrava la primera vista, però finalment ha arribat a un acord i li ha pagat 100.000 euros. És la primera vegada que sabem que paga un dels seus deutes».

No obstant això, a Pantoja li queden comptes pendents i un és amb Loli la quiosquera, a qui deu una gran quantitat de diners.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Isa Pantoja està decidida a ajudar la seva mare econòmicament. | Telecinco
 

Tant és així, que fins i tot la seva filla Chabelita s'ha ofert a pagar aquest deute, encara que primer prefereix esperar «la resolució del jutge».

«Si diu que la meva mare ha de pagar aquesta quantitat, haurà de pagar-ho», deia la jove. «Loli ha donat el seu testimoni i, com ha emprès accions legals, si la meva mare ha de pagar perquè ho digui un jutge, haurà de pagar, però ningú no ha sentit la versió de la meva mare».

«Jo no sé si ella va fer l'intent de pagar-li, perquè els 10.000 euros que també li va deixar sí que se'ls va pagar», explicava Isa a El Programa de Ana Rosa.

▶️ Isabel Pantoja toma la decisión más importante de su vida para superar sus problemas

De moment, Isa ha promès que intentarà intervenir entre la seva mare i Loli. «Quan vagi a Cantora li diré que he anat a veure la Loli i em fa molta pena. Començaré per aquí i a veure què passa», assenyalava.

«Si Loli em digués que necessita diners, jo els hi dono, del deute de la meva mare o perquè vull jo, no per un compromís moral amb ella, perquè sinó fins que recapti els 7 milions de Cantora...», s'oferia Chabelita.

Isabel Pantoja fa front als seus deutes

«Isabel ha tornat d'Amèrica amb diners, però no resol el seu deute amb mi, no em paga. Per què a uns sí i als altres no?», es preguntava la quiosquera.

«S'acaba de publicar que ha fet efectiu el deute de cent mil euros que tenia amb un empresari», al·legava molesta.

«He perdut els estalvis de tota la meva vida, no em va quedar més remei que denunciar-la i espero que la Justícia em doni la raó i pugui recuperar algun dia els meus diners».

Isabel i Agustín Pantoja a l'aeroport
Isabel Pantoja, decidida a resoldre els seus deutes. | GTRES

 

«Sé que Isabel ha solucionat el deute que tenia amb un empresari, però jo no existeixo per a ella. Érem molt bones amigues, ens estimàvem molt, ara no la reconec, no entenc la seva actitud cap a mi. Soc una pobra jubilada que no pot pagar a una senyora que em cuidi…», es lamentava.

«Ha de saldar aquest deute, no li perdonaré ni un euro, i no és que senti rancúnia o l'odiï pel que m'està fent, però és de justícia que compleixi amb la seva obligació de pagar-me», sentenciava.

De moment, a Pantoja sembla que no li va fer gaire gràcia que la seva filla visités Loli, encara que ella insisteix que sempre ha format part de la seva vida.

Imatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja abraçats
Asraf Beno i Isa Pantoja han tractat de mantenir en secret l'accident que van patir. | Europa Press
 

«Vaig veure néixer Kiko, vaig conèixer Isa tan aviat com va arribar a Espanya, tinc amb tots dos una relació d'afecte, sé que m'estimen molt, com jo a ells. El deute és una cosa personal amb la seva mare, Kiko i Isa no en tenen cap culpa».

«De moment, no hi ha cap perdó. Si en el futur soluciona el deute, no hi hauria una amistat, perquè res no pot tornar a ser igual», advertia.

«Admiro a Isabel Pantoja com a artista, com a persona deixa molt a desitjar. Si li pot l'egoisme, que sigui amb les males persones i no amb una pobra jubilada, una obrera que s'aixecava a les cinc del matí i acabava de treballar a les deu de la nit».