Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco es planteja cancel·lar la seva docusèrie després de saber què ha passat

La filla de 'la más grande' s'està quedant sense suports

Rocío Carrasco no guanya per a disgustos. La filla de 'la más grande' segueix disposada a desemmascarar la seva família i tots aquells que li van fer mal.

Tot i això, sembla que el seu testimoni no convenç tothom i ha topat amb molts detractors.

I un resulta ser una de les persones que millor la coneix, Nicolás 'Colate' Vallejo-Nágera.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Colate Vallejo-Nagera
Colate ha deixat clara la seva opinió sobre Rocío Carrasco. | CatalunyaDiari

 

«Jo conec Rocío Carrasco des que era una nena i ens anava perseguint a alguns quan ella tenia setze anys», recordava l'empresari.

«Em va caure molt bé, però ara no la reconec al documental. El vaig començar a veure, interessat, però tots sabíem què li passaria. Jo vaig haver de deixar de veure'l perquè crec que li treu tota la credibilitat del món», carregava contra la filla de La Jurado.

«Jo la veig com una persona que no està bé i que està malalta. No hauria d'estar allà deixant-se anar i traient un odi extrem cap a la seva pròpia família», sentenciava.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco està a punt d'estrenar la segona part del seu documental. | Mediaset
 

«Respecte als seus fills, jo hi ha coses que no entenc. Jo faig 8.000 quilòmetres per veure els meus fills, i ella no era capaç de desplaçar-se cinc minuts i es queixava que enviava al xofer i que ella no venia», deia sobre la nul·la relació entre Carrasco i els seus fills.

«Ser pare no és pagar advocats, és un sacrifici. Aquest odi després de tants anys... jo vaig haver de deixar de veure'l perquè em produïa ansietat, i tot el que es va formar després a la televisió em sembla intolerable», apuntava sobre això.

I aquest sembla que no és l'únic front obert que té Rociíto, ja que els de Chipiona també li han girat la cara arran de l'obertura del museu en honor a 'la más grande'.

Sobretot, pels diners que pot embutxacar-se, una cosa sobre el que ha esplaiat llargament l'exalcaldessa del municipi, Isabel Jurado.

«L'ajuntament ha fet una modificació econòmica, fins i tot es traurà pressupost a la part de turisme per donar més diners al museu, i tot enfocat que Rocío Carrasco cobri en aquests 30 mesos un total de 150.000 euros, 60.000 euros més previst», acusa la dona de Fidel Albiac.

Rocío Carrasco es queda sense suports a punt d'estrenar la seva docusèrie

I recalcava que és «justament la quantitat que no ha cobrat mentre el museu ha estat tancat».

Motiu pel qual es considera que no s'està respectant la gent de Chipiona, que són els que, al cap i a la fi, omplen les arques de l'ajuntament:

«Ella pot demanar el que ella com a hereva vulgui i jo ho entenc, però jo he de mirar pels interessos de Chipiona, i no crec que sigui just pagar-li el doble i donar-li 60.000 en comptes de 30.000. Nosaltres volem que aquest projecte es dugui a terme, però no a costa de tothom», sentenciava.

Captura de l'avançament del documental de Rocío Carrasco.
'En el nombre de Rocío', la segona part del documental de Rocío Carrasco. | Mediaset
 

«La gent de Chipiona no està d'acord amb tots els diners que s'han destinat al museu. No ho volen. La gent diu que ella no s'estima Chipiona perquè gairebé mai no ha vingut i que només vol diners, per més que l'alcalde digui el contrari».

L'obertura del museu ha suposat un veritable maldecap per a Carrasco i també un nou motiu d'enfrontament contra la família.

L'hereva universal de Rocío Jurado deixava clar fa unes setmanes que els problemes eren «de gestió administrativa, de cap altre tipus».

Captura de l'avançament de la docusèrie 'En el nombre de Rocío'
'En el nombre de Rocío' s'estrenarà aviat. | Mediaset
 

A més, Isabel també carregava contra Luis Mario Aparcero, actual alcalde de la localitat. «Ens vam reunir, ens vam trucar diverses vegades i vaig estar fins i tot a casa seva a Madrid amb ella i Fidel».

«Sempre va voler que s'obrís el museu, però m'explicava que no ho volia fer amb algú que tingués alguna taca de corrupció o imputació», al·legava.

I és que, pel que sembla, l'actual alcalde va ser condemnat l'any 2006 a un any i sis mesos de presó per «un delicte de suborn», a més de «a cinc anys d'inhabilitació especial per a l'ocupació o càrrec públic i una multa de 370.000 euros».

▶️ María Teresa Campos aclara sus palabras sobre Rocío Carrasco