Imatge d'Almudena Cid somrient.

Almudena Cid parla del seu embaràs sorpresa i envia un missatge al seu exmarit

Almudena Cid ja ha oblidat Christian Gálvez

Almudena Cid ha esdevingut la protagonista del cap de setmana per unes declaracions que ha emès el programa Socialité. L'esportista ha superat el mal moment que va viure després de separar-se de Christian Gálvez i assegura que es troba millor que mai. Els espectadors de Telecinco pensen que li ha enviat un missatge inesperat per anunciar-li que ja és una dona lliure.

Almudena Cid ha parlat del seu futur embaràs, una notícia que és més a prop del que sembla. «Reconeix que vol ser mare, però abans ha de trobar la persona», explica una col·laboradora del programa de Maria Patiño. L'exparella del presentador està molt il·lusionada amb la nova etapa, tot i que recuperar-se ha estat complicat.

Fotomuntatge de Christian Gálvez parlant per telèfon i Almudena Cid plorant.
Almudena Cid ja ha superat Christian Gálvez | CatalunyaDiari

Almudena era conscient que la seva relació amb Christian no passava per un bon moment, però no va pensar mai que s'acabaria de sobte. Alguns mitjans asseguren que l'antic matrimoni va començar a tenir problemes perquè Cid volia portar un nadó al món. Segons han explicat a Socialité , aquests plans segueixen sobre la taula i més aviat que tard coneixerem la gran notícia.

Almudena ha parlat del seu embaràs sorpresa, cosa que ha deixat sense alè els seus seguidors. L'última cosa que se'n sabia és que estava realment malament, però certs plans li han tornat la il·lusió. «És una cosa que he tingut sempre present, m'agradaria si arribés el moment i la persona», ha comentat respecte a la seva possible maternitat.

Cid ha tranquil·litzat els seus seguidors assegurant que «tot està anant molt bé», mèrit que ha estat rebut amb una gran alegria. Nuria Marín, substituta de María Patiño, ha estat l'encarregada de donar pas a la notícia i ha aplaudit el caràcter de l'esportista. Ha fet broma amb el reporter que l'ha entrevistat i ha respost totes les preguntes completament gratis.

Almudena Cid explica la veritat: «No li tanco la porta»

Almudena s'ha convertit en una de les cares més estimades de la premsa del cor i el seu comportament està essent excel·lent. Des que van anunciar, també a Socialité, que Christian Gálvez estava amb Patricia Pardo la seva vida ha estat un turment. Els paparazzis l'han perseguit perquè hi havia rumors que havien de ser confirmats, com el seu estat d'ànim delicat.

Primer pla d'Almudena Cid.
Almudena Cid ha fet unes declaracions especials | Instagram

Cid podria haver-li enviat un missatge al seu exmarit, amb qui ha tingut lleugeres diferències després de formalitzar la separació. «Jo soc una tia normal i espontània, no vull que ningú em coarti com sóc», ha advertit a un reporter. Christian no n'ha parlat, però sí que ha declarat el seu amor per Patricia Pardo en repetides ocasions, gest que ha alimentat la guerra.

L'actriu no guarda rancúnia a ningú, ja ha passat pàgina i fins i tot no descarta tornar a enamorar-se. «No tanco la porta a l'amor, però ara em centro en mi», explica després de parlar de la seva futura maternitat. Potser es queda embarassada del següent home que aparegui a la seva vida, el públic rebria amb alegria el nou nadó.

Almudena Cid ja ha oblidat Christian Gálvez

Almudena és conscient del suport que ha rebut, per això ha estat amable amb el reporter que l'ha entrevistat als carrers madrilenys. «Estic molt millor, que en aquells moments en què no sabia ni on era, però ara estic molt bé, tornant-me a valorar». Ha après que el més important de la seva vida és el benestar i ja no pateix pel seu exmarit.

El programa Socialité ha dedicat unes paraules boniques a Cid, que sempre s'ha portat molt bé amb els periodistes. Mai no ha parlat de la seva separació, encara que és un secret de domini públic que no ha estat tan senzilla com hauria volgut. La seva mare, antiga sogra de Christian, ha fet servir les xarxes socials per aclarir certs rumors.