Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban, espantada per un problema de salut que confirma els pitjors presagis

Belén Esteban ha descobert que el que explicaven era cert

Belén Esteban està travessant un moment força complicat perquè ha hagut de frenar diversos projectes que li feien una il·lusió especial. Va patir un accident laboral a Sálvame que va despertar molts rumors, però ha intentat mantenir la calma per no preocupar ningú. Ella mateixa va ser la primera a tenir un contratemps de salut, però després va ser Lydia Lozano i després Chelo García-Cortés.

La col·laboradora és conscient de les teories que hi ha circulant per les xarxes: diuen que algú està darrere de tots els accidents de Sálvame. En un primer moment van posar damunt la taula el nom de Paz Padilla, que va ser acomiadada de forma sobtada i voldria venjar-se. Però, Jorge Javier Vázquez, presentador del programa, va parlar amb un famós endeví i va trobar la resposta.

Primer pla de perfil de Belén Esteban enfadada
Belén Esteban ha rebut les darreres notícies | MEDIASET

Belén pot estar tranquil·la: Paz Padilla no està darrere de les desgràcies que estan succeint al programa vespertí de Telecinco. El conegut Maestro Joao assegura que són els mateixos col·laboradors els que han despertat les males energies. Han cremat fotografies de persones més d'una vegada i això genera una sèrie de conseqüències negatives.

Belén ha descobert que la presumpta maledicció podria ser certa, ja que un altre dels seus companys està en dificultats. Kiko Jiménez ha tingut un problema de salut que l'ha portat a l'hospital i ell mateix ha reconegut que ha estat molt greu. Aquest contratemps confirma els pitjors presagis i ha fet saltar totes les alarmes, ja que cal que la situació estigui controlada.

Pla de Kiko Jiménez al programa de Sábado Deluxe
Belén Esteban sap què li passa a Kiko Jiménez | Telecinco

Esteban manté una relació molt tallant amb Kiko, però és bona companya i no seria estrany que li hagués enviat un missatge. Sofia Suescun, xicota del col·laborador, ha estat l'encarregada de donar la notícia a través de les xarxes socials. Afortunadament, tot ha estat un ensurt, però ha estat a punt d'acabar en tragèdia i l'entorn està molt preocupat.

Belén Esteban ha demanat ajuda a professionals

Belén, segons ha explicat el seu amic Jorge Javier, ho ha passat realment malament perquè s'ha vist obligada a frenar els seus plans. Durant uns dies no ha deixat de plorar mentre lamentava l'accident que havia tingut a Sálvame. Està en cadira de rodes i no es pot moure, de fet ha hagut de reformar el seu habitatge de Paracuellos del Jarama.

I com que s'ha adonat que només pot avançar, s'ha posat en mans dels millors professionals. A Telecincohan explicat que s'està sotmetent a una rehabilitació de set hores diàries, així que aviat podrà caminar. Ja atén les trucades de la premsa i fins i tot s'ha reunit amb la seva companya Chelo García-Cortés.

La mare d'Andreíta està en una situació delicada perquè tots els reporters hi volen parlar. Maria José Campanario, la seva eterna enemiga, ha donat a llum el seu tercer fill i el públic vol saber què en pensa 'la Princesa del poble'. No obstant això, ella no té força per continuar cap guerra i només s'ha limitat a enviar un missatge de pau.

Belén Esteban ha descobert la veritat

Belén té un gran sentit de l'humor i en un primer moment es va burlar de la teoria que circulava a les xarxes socials. Considerava impossible que algú estigués actuant contra Sálvame des de la distància, però aquest plantejament cada cop té més força. Ja són quatre els col·laboradors que han tingut problemes de salut des que Paz Padilla va abandonar el programa.

Esteban es troba allunyada dels mitjans, però és conscient del que ha passat les últimes setmanes: Paz ha guanyat Mediaset. Així, el grup està obligat a readmetre-la, han arribat a aquest acord perquè la presentadora no els denunciï per acomiadament improcedent. Ningú sap a quin programa tornarà, encara que és evident que no tornarà a treballar amb l'ex de Jesulín de Ubrique.