Begoña Gómez

Begoña Gómez abandona casa seva amb algú especial per iniciar una nova etapa

Begoña Gómez fa les maletes. Destinació? Canàries

Begoña Gómez tanca aquests dies una de les etapes més intenses de la seva vida. Aquest darrer any ha estat per a ella un moment d'interessants canvis professionals. Així doncs, després de quatre anys, ha deixat la direcció del The Africa Center per començar, el curs vinent, un nou treball a la Universitat Complutense de Madrid.

D'aquesta manera, aquest període de vacances que en poques hores començarà, servirà a Begoña per fer el canvi de xip definitiu. Com ja és habitual, aquest any passarà els seus dies de descans a les Canàries, juntament amb les persones més especials en la seva vida: el seu marit i els seus fills.

Així doncs, si no hi ha canvis d'última hora a les agendes, Pedro Sánchez, el President, té previst resoldre els seus assumptes amb el Rei Felip a Mallorca. Un cop conclosa la cita a les Balears, Pedro i Begoña, juntament amb les seves dues filles i la seva gossa Tuca, se n'aniran cap a les Canàries.

No sabem si ho faran amb l'avió privat del president o aquest any optaran per un mitjà de transport menys contaminant. En plena guerra contra el malbaratament energètic, tothom vigila que Begoña i el seu marit donin exemple.

Begoña Gómez i les reformes que ha encarregat

Begoña Gómez passarà gairebé tres setmanes de descans amb la família. Començaran a Lanzarote i també passaran per Doñana. Això sí, es quedaran sempre en llocs molt exclusius, segons informa VozPopuli.

Així , arribaran a La Mareta, un palau ubicat a Teguise que és propietat de l'estat. Té més de 30.000 metres quadrats, amb accés directe al mar, heliport, dues piscines, un llac, pistes de tenis i pistes de bàsquet. Aquestes darreres han estat recentment reformades per ordre de Begoña Gómez i del seu marit, un gran aficionat a aquest esport.

la Mareta
La Mareta fa uns anys | GTRES

La Mareta és una de les residències de la família reial espanyola, però poques vegades l'utilitzen. Va ser un regal que el rei Hussein de Jordània va fer al rei Joan Carles el 1989 i el monarca els va cedir a l'Estat.

De fet, va ser Felip VI qui va posar el complex al servei dels interessos turístics d'Espanya el 2015. Des d'aleshores, l'ha utilitzat l'actual president del Govern i algun líder internacional.

Abans també havia estat el destí de vacances de José Luis Rodríguez Zapatero, de José María Aznar o de Rodrigo Rato. A més, a la Mareta hi va morir també de forma sobtada la mare del rei emèrit, quan s'hi trobava descansant uns dies.

Sánchez i Begoña, a més de netejar i de reformar les pistes de bàsquet, van fer augmentar la seguretat i van encarregar reformes que van sobrepassar els 30.000 euros per tenir-ho tot al seu gust.

Begoña es prepara per al que l'espera

Begoña Gómez aprofitarà aquests dies per intentar desconnectar al màxim de les seves obligacions. També espera que Pedro Sánchez pugui fer el mateix, ja que preveuen que  la tardor serà dura.

A més de la crisi energètica i la pujada salvatge dels preus, els pronòstics econòmics són clarament descoratjadors. A més, la maquinària preelectoral començarà a funcionar, ja que el 2023 es convoquen eleccions. Sánchez ja està treballant en la seva precampanya electoral i part d'aquesta serà un documental que aviat tindran llest i en què Begoña tindrà un paper essencial.

Begoña Gómez
Begoña Gómez es prepara per a una tardor que serà molt dura | GTRES
 

Un altre tema que preocupa la primera dama espanyola és el de la privacitat, principalment la de les seves filles. La més gran, Ainhoa, té actualment 17 anys, mentre que la petita, Carlota, 15. L'any que ve, Ainhoa ja farà 18 anys. Això vol dir que perdrà part de l'anonimat en què han viscut sempre i que la seva mare s'ha encarregat tant de protegir.

Begoña és una dona discreta i vol que el pas del seu marit per la política no afecti gaire la seva vida i les seves rutines habituals. Pot ser que durant aquests dies aïllada a les Canàries ho aconsegueixi una mica més que durant la resta de l'any.

  • Si no et vols perdre més notícies i exclusives com aquesta segueix-nos ara mateix a Twitter (punxa aquí), Instagram (punxa aquí) i Facebook (punxa aquí)