Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

Kiko Rivera li treu a la seva mare l'últim suport que li quedava a Cantora

La relació entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera es troba en un punt mort

La família Pantoja sempre ha travessat ratxes complicades, però sens dubte, ara mateix es troba en un dels seus pitjors moments. Tant Kiko Rivera com Isa Pantoja, no mantenen cap mena de relació amb la seva mare Isabel.

Anabel Pantoja, tampoc es troba en un dels seus millors moments. Acabada d'arribada d'Hondures, la concursant de Supervivientes 2022 va passar pel plató de Déjate querer on va deixar anar declaracions molt reveladores.

Anabel Pantoja se sincera sobre la seva relació amb els Pantoja

Al plató de Déjate querer, la col·laboradora de Sálvame va revelar: «Estant a l'illa, m'he adonat que viure amb rancúnia és perdre el temps». També va dedicar unes paraules cap al seu cosí Kiko: «Cal deixar de banda la rancúnia, les seves filles no es mereixen això».

Anabel y Yulen siguen con su historia de amor por Madrid

Alhora, es va pronunciar sobre la relació que manté amb la seva tia Isabel Pantoja, així com va afirmar que s'havia posat en contacte amb ella. «He parlat amb ella, em va dir que està orgullosíssima de mi i que s'ho ha passat molt bé», comentava a Toñi Moreno.

Foto d'Anabel Pantoja.
Anabel Pantoja va revelar la situació amb la família| Telecinco

Per Anabel, no ha estat gens fàcil afrontar la situació en què es troba la seva família. Així ho va deixar entreveure a Supervivientes, on comptava sense objeccions, com l'enllaç familiar s'havia deteriorat.

«Fa un any i mig es va truncar part de la meva família. Es van separar i he hagut d'estar a cavall. És molt dur que cada cop que he de veure la meva família necessiti cinc dies mínim i no poder reunir-me amb tots en una casa», va compartir davant l'audiència de Supervivientes 2022.

En el mateix concurs, Anabel va dedicar unes paraules al seu cosí, que convidaven a la conciliació: «Ha estat un germà i fa moltíssim temps que no el veig. Ens hem decebut tots dos. He fet el que he pogut. Sempre vaig intentar cuidar-lo, que no li fregués ni l'aire. M'agradaria que ho valorés».

Kiko Rivera va respondre a les declaracions d'Anabel

El DJ ha reiterat més d'una vegada que la situació amb la seva mare segueix en un punt mort. Fa més d'un any que no parlen, i tot apunta que la situació no canviarà, almenys no de moment.

Aquesta situació està sent especialment dolorosa, sobretot per a Ana i Carlota, les filles de Kiko Rivera i Irene Rosales. La parella ha comentat diverses vegades, que Isabel fa mesos que no té contacte amb les petites.

Això, sens dubte, és una actitud que molesta molt Kiko Rivera, i especialment Irene Rosales. L'excol·laboradora de Viva la Vida comentava fa un parell de setmanes el següent: «No les truca mai i no és perquè siguin molt petites. Les nenes parlen molt, i no només la gran, la petita també, però aquesta és la situació. No perdonaré que no truqui a les meves filles».

Així que, després de les últimes declaracions d'Anabel Pantoja a Déjate querer, el DJ no ha dubtat a donar la seva rèplica a través de les xarxes socials.

En resposta a les declaracions d'Anabel, on feia al·lusió que calia deixar la rancúnia a un costat, el fill de la 'tonadillera' publicava al seu compte d'Instagramel següent missatge: «Estic totalment d'acord; és més, li ho dono suport, però digues-ho a l'àvia potser s'ha quedat sense saldo...».

Fotomuntatge d'un mòbil amb un storie d'Instagram de Kiko Rivera
Kiko Rivera va respondre a través de les xarxes socials | Instagram

Sens dubte, un dard que manava de forma directa a la seva mare, i que potser no facilita la reconciliació entre tots dos, més aviat al contrari. Ara només toca esperar a veure com es mou el retrobament entre la 'sobriníssima' i Isabel Pantoja.