Primer pla Isabel Jiménez

Isabel Jiménez i el seu marit arriben al límit i decideixen parar: necessiten canvis

Isabel Jiménez s'ha reincorporat aquesta setmana al seu lloc de treball

Isabel Jiménez és una de les cares més respectades de Telecinco. La presentadora d'informatius ha sabut fer-se un lloc destacat entre els periodistes d'informatius d'aquest país.

Mà a mà amb David Cantero, Isabel Jiménez explica les notícies més destacades del matí a Telecinco. El seu informatiu gairebé mai no supera en audiència el d'Antena 3, però Isabel segueix al peu del canó com una de les cares més ben valorades de la cadena.

Isabel és un valor plenament consolidat (i en alça) a la cadena i ho va demostrar el que va passar el juny d'aquest 2022. Durant una absència de Pedro Piqueras, que es va allargar uns quants dies, va ser Isabel l'encarregada de substituir-lo davant dels espectadors. Això demostra que Mediaset hi confia molt, ja que els informatius són molt sensibles als canvis i més encara quan es persegueix el lideratge.

A més, Isabel també s'ha convertit en tot un personatge al catàleg de famosos d'aquest país. La seva amistat amb Sara Carbonero i la seva faceta com a emprenedora la situen com a una de les dones influencers d'Espanya. Ella s'ho pren amb calma, però no descarta alguns canvis a la seva vida amb l'arribada del nou curs.

Isabel Jiménez agafa aire a Almeria

Isabel Jiménez i el seu marit, Álex Cruz, han estat descansant durant el mes de juliol a Almeria, «el lloc favorit del món» de la presentadora. Isabel ha publicat diverses instantànies durant aquests dies, en què s'ha pogut comprovar com es relaxa per tornar amb més força.

Ella i el seu marit havien arribat al límit de les seves forces, després d'un intens any de treball i d'activitat social. Així doncs, aquests dies de mar, guinguetes, pau i contacte amb els orígens han vingut de perles a l'almerienc.

De les seves fotos, que penja en un perfil d'Instagram que no para de créixer i ja sobrepassa els 380.000 seguidors, tothom ha destacat la seva figura envejable. També han lloat els seus petits i li han enviat missatges afectuosos que han complementat a la perfecció els dies de somni.

Navegant, banyant-se a la mar, amb la família, amics i bonics paisatges. Els seus dies de descans no han mancat de les visites d'amigues entranyables com ara Sara Carbonero, que també s'ha relaxat a terres del sud.

Amb l'arribada d'agost, Isabel i Álex han posat fi al descans i s'ha tornat a incorporar a la feina. Hi haurà canvis a l'horitzó amb l'arribada de la nova temporada?

Isabel Jiménez i els canvis a Telecinco

Isabel Jiménez ja s'ha posat les piles i ha reprès ràpidament el pols de l'actualitat. Comença una temporada en què, previsiblement, hi pot haver canvis a Telecinco. El cap, Pedro Piqueras, ja ha apuntat que pensa retirar-se. No ha posat data concreta, però amb 67 anys li ronda pel cap deixar definitivament de treballar. Inicialment, es va considerar la possibilitat que ja no s'incorporés al seu lloc de treball al setembre, però després ell ho ha descartat.

Sigui com sigui, a Mediaset ja pensen en la persona o persones que puguin omplir el buit que deixarà Piqueras a l'informatiu principal del dia, el vespertí.

Isabel, a més dels plans que li puguin proposar a Telecinco, potencia cada cop més la seva faceta d'influencer a les xarxes socials. Compagina els continguts personals amb algunes publicacions clarament promocionals. També destaca en la faceta d'empresària, amb SlowLove, la marca de roba que ella i Sara Carbonero han venut al Grup Cortefiel, però a la qual segueixen vinculades.

Isabel Jiménez està vivint el seu moment i el futur no pot ser més encoratjador i optimista.