David Flores Carrasco

David Flores Carrasco deixa clar a Fidel Albiac que no vol seguir amb la venjança

David Flores intenta apaivagar els ànims de la família

David Flores Carrasco és el primer interessat que la pau arribi a casa seva. Durant els darrers anys s'ha vist embolicat de manera involuntària en infinitat d'enfrontaments. Així, sense dubte, ha estat un dels que més ha patit per la situació dels seus pares.

Durant un temps va haver de suportar com l'un i l'altre es dedicaven paraules feridores als platós de televisió. Ni Antonio David ni Rociíto eren capaços de posar fre a aquesta batalla que fins i tot els ha portat als tribunals. Però aquesta circumstància pot variar en les properes dates.

L'estratègia de David Flores i de la seva germana Rocío és ben clara: no volen implicar-se en més polèmiques familiars. Per això, la xicota de Manuel Bedmar decidia fa uns dies declinar la invitació del seu oncle Amador per participar en el documental que està gravant.

En aquesta producció, el germà de 'la Jurado' té previst donar el seu punt de vista sobre els darrers anys de l'artista. Però l'objectiu fonamental és respondre totes les acusacions de la seva neboda, ja que no té previst quedar-se amb la boca tancada.

Amador Mohedano a rebre moltes crítiques i creu que li ha arribat el moment de dir-ne la veritat. No tolerarà més menyspreus per part de Rociíto, que va carregar amb duresa contra la família de la seva mare.

Segons sembla, el pare de Chayo comptarà amb l'ajuda d'altres components de la família. Tot i això, malgrat la seva insistència, no tindrà la col·laboració de la filla de la protagonista, qui seria un al·licient molt important.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco no està disposat a plantar cara a la seva mare | Gtres - Telecinco

Per part seva, David Flores Carrasco comparteix el punt de vista de la seva germana. I això que en el passat la noia va haver de patir els atacs de la seva mare. Sí, perquè, en alguna ocasió, la dona de Fidel Albiac va destapar una sèrie d'episodis del passat que la van deixar en mal lloc.

Ara, en comptes de voler venjança, intenta mantenir una postura més discreta. De fet, fa un any ja deixava clar que «és la meva mare i l'estimo». Així doncs, entenia que la porta de la reconciliació estava tancada i que no hi havia possibilitats de fer les paus, sobretot després de l'emissió del documental.

Però hi hauria altres motius de pes que la portarien a declinar la invitació. La plataforma escollida per Amador per donar a conèixer la seva versió no va ser gaire amable amb Antonio David en el passat. I això és una cosa que Rocío no aconsegueix oblidar.

Fotomuntatge dels rostres d'Amador Mohedano i David Flores Carrasco
Amador prepara un documental en què no seran ni David Flores ni la seva germana | GTRES - Telecinco

A més a més, l'emissió d'un documental a Youtube no tindria mai la repercussió que podria aconseguir en un canal de televisió. Això també fa enrere la col·laboradora d'El programa de AR. Així que, com que es tracta d'una producció de baix cost, tampoc rebria cap mena de diners per la seva participació.

David Flores Carrasco, amb moltes preocupacions al cap

David Flores Carrasco ha pogut gaudir d'uns dies de vacances amb el seu pare. La setmana passada, a més a més, es coneixien els plans de futur de Marta Riesco amb l'exguàrdia civil. I és que, a diversos mitjans, revelava les seves intencions de casar-se i tenir fills.

Una posició que ha agafat per sorpresa els fills d'Antonio David, els quals no s'esperaven que pogués prendre aquesta decisió en tan poc temps. I més quan confiaven en la reconciliació amb l'Olga fins fa uns quants mesos.

Tot i això, l'excol·laborador fa tot el possible per veure els nois, motiu pel qual cada cop que pot s'acosta fins a Màlaga per gaudir-ne. Per la seva banda, David Flores es mostra contrari a l'esmentat enllaç. De fet, encara no coneix Marta Riesco, ni tampoc té gaire interès a acostar-s'hi.