Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores deixa de dissimular i confirma què passa amb Olga Moreno

Rocío Flores no amaga la realitat del problema d'Olga

Rocío Flores va veure com la seva vida canviava de manera notable després que el seu pare, Antonio David, i la seva madrastra, Olga Moreno, decidissin posar punt final a la seva història d'amor.

Una relació que va començar fa 22 anys i que semblava que ningú no podria destruir. La veritat és que, des de l'any 2020, Rocío Flores sabia que els rumors d'infidelitat per part de l'exguàrdia civil eren cada cop més grans.

Va haver d'assumir que el matrimoni estava a punt de trencar-se per aquest dolorós motiu per a Olga Moreno. A més, l'andalusa també ha passat un any realment difícil després de veure com Rociíto l'assenyalava amb el dit a la docusèrie Contar la verdad para seguir viva.

Rocío Flores sap perfectament quina és la situació de la seva madrastra

De fet, decidia, després de la pressió mediàtica que patia només començar aquesta docusèrie, viatjar fins a Hondures per participar a Supervivientes.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
Rocío Flores adora Olga Moreno. | CatalunyaDiari
 

Olga volia deixar enrere aquestes crítiques i oblidar aquests rumors d'infidelitats per part del seu marit que començaven a sortir a la llum a la tardor del 2020.

Després de tornar de Supervivientes, el reality en què es va proclamar guanyadora, Olga Moreno i Antonio David van deixar de viure junts. Al voltant de l'octubre del 2021, el matrimoni ja no vivia al mateix domicili.

A més, després de la seva separació, tot i que no havien trencat de manera legal, va sortir a la llum la relació que tenien Antonio David i Marta Riesco.

Rocío Flores i la nova vida d'Olga lluny del seu pare

Una història que ha provocat molts maldecaps a Rocío Flores, que ha vist com la seva amistat amb la reportera trontollava per culpa d'Antonio David. I és que, segons explicava Rocío Flores, ella va ser l'última a saber sobre aquesta nova il·lusió del seu pare amb la polèmica reportera. En l'actualitat, Antonio David i Marta viuen junts a la ciutat de Madrid, concretament, al pis on resideix la nova reportera de Ya es verano.

Olga Moreno no va tenir més remei que mullar-se d'alguna manera sobre la nova relació del seu ex. I per la filla que tenen en comú, Lola, l'andalusa ha tingut bones paraules per l'exguàrdia civil.

Primer pla d'Olga Moreno somrient
Rocío Flores té motius per estar preocupada per la seva família. | Instagram
 

Olga està centrada en la seva vida professional

«Li desitjo el millor sempre, com en tota relació que s'acaba tens els teus moments, però bé són 22 anys, sempre hem estat molt feliços i ara estic contenta», deia el missatge d'Olga Moreno després de veure el seu ex i Marta gaudir de les seves vacances d'estiu al sud d'Andalusia.

Ara, Olga, que no passa pel seu millor moment pel que fa a la seva salut, està centrada en la seva vida professional i s'ha envoltat de qui més l'estima.

La veritat és que aquest estiu se l'ha vist en moltes festes amb amics i coneguts. I també acompanyada de David Flores Carrasco, de la seva germana Rocío i de Lola, la més petita de la família.

A més, durant els últims dies, s'ha rumorejat que la madrastra de Rocío Flores podria tenir una nova il·lusió. Alguns mitjans han deixat caure que la guanyadora de Supervivientes 2021 podria tenir alguna cosa més que una amistat amb Agustín Etienne, el seu representant des de fa uns anys.

Veurem si aquesta notícia va agafant forma o si només es tracta d'un rumor més a la vida de l'andalusa, que ha canviat completament aquests últims dos anys.