Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Concha Velasco

Concha Velasco plora en revelar el que estan fent els seus fills a la residència

Concha Velasco necessita companyia

Concha Velasco ha fet història a Espanya, però el públic no només la recorda perquè és la gran dama de la interpretació. La seva vida està plena d'èxits i molts tenen a veure amb el terreny personal, per això és una artista tan polifacètica. No va renunciar a fer companyia als seus fills en cap moment, malgrat que bona part de l'any se la passava viatjant.

Concha Velasco va explicar que s'emportava els seus petits als teatres i l'esperaven al camerino mentre ella delectava el públic. Manuel i Francisco, així es diuen els hereus de l'actriu. Ara, tenen l'obligació de tornar-li l'afecte que han rebut i així ho estan fent. Velasco ha concedit una entrevista a Telemadrid i no ha pogut controlar l'emoció en parlar d'aquest tema.

Muntatge Concha Velasco i els seus dos fills
Concha Velasco està molt satisfeta amb el comportament de la seva família | Catalunya Diari

Concha ha plorat en explicar com s'estan portant Francisco i Manuel, no els pot retreure res perquè són brillants. Manuel és director de teatre, per això, ha treballat amb la seva mare més d'una vegada i té una connexió especial amb ella. De fet, ha participat en l'últim programa que ha gravat Conchita i ha estat més sincer que mai.

Manuel ha presumit de la seva mare, ja que és una de les poques estrelles que s'ha encarregat de totes les cures de la família. «Els fills han de fer sempre pels pares allò que els pares han fet pels fills. El meu germà i jo n'estem tan orgullosos que només podem tornar-li l'afecte que ens ha donat», ha explicat Manuel.

Concha ha concedit una entrevista molt especial, ja que ha parlat de la seva vida en un entorn molt important: al Teatre Reina Victoria. Aquí es va acomiadar del seu gran públic, un públic que li desitja el millor en la nova etapa que està vivint. Mai ha parat, però ara li toca distanciar-se dels focus i gaudir d'una merescuda jubilació.

Concha Velasco està molt ben acompanyada

Concha es va adonar que tenia diversos problemes. Per aquest motiu,  va pensar que el millor era ingressar a un centre especialitzat. En va trobar un de molt bo al centre de Madrid, però va decidir canviar-se perquè ella volia estar envoltada de la natura. La seva nova residència és fantàstica i el millor de tot és la companyia: els fills no la deixen sola mai.

Primer pla de Concha Velasco
Concha Velasco és un referent per totes les generacions | Europa Press

Velasco s'ha emocionat en explicar l'esforç que estan fent els seus nens; tenen les seves obligacions, però mai se n'obliden. Manuel ha estat amb ella al programa que ha gravat per a Telemadrid, així que ha aprofitat per presumir de la seva bondat. El jove ha esdevingut un dels millors professionals del seu sector, és un referent.

«Va ser el primer de la promoció: vuit matrícules d'honor, parla anglès perfectament i es passa la vida estudiant. És un fill meravellós», declara Conchita visiblement emocionada. També ha tingut unes paraules per a Paco, que assegura que és «una persona molt preparada» per a la seva professió.

Concha Velasco cada vegada està millor de salut

Concha va preocupar els seus seguidors perquè el diari La Razón va assegurar que els seus problemes de salut havien empitjorat. La veritat, però, és que es troba perfectament gràcies als metges de la seva residència. Telemadrid ha estat testimoni de la seva millora física. Està molt millor que quan va començar a viure al segon centre.

Velasco sap que tot ho deu als seus fills, que no han parat fins a trobar els millors especialistes. Es desplaça amb cadira de rodes, però de vegades s'aixeca i pot fer coses sense ajuda, tot i que sempre vigilada. La tasca que estan fent Manuel i Francisco està sent fonamental, per això, n'està tan orgullosa.