Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joaquín Prat a 'El programa de AR'

Joaquín Prat cuida al petit de la casa mentre els seus s'acarnissen amb la ruptura

Joaquín Prat s'ha quedat sense paraules en veure les imatges

Joaquín Prat no ha tingut cap mena de problema a carregar durament contra els responsables de l'última sortida de to de José Ortega Cano.

Des que Ana María Aldón decidís tornar a la vida pública, no es parla de res més. I és que, després de les dures declaracions que va fer als programes Déjate querer i Viva la vida, els mitjans de comunicació del nostre país no han deixat de perseguir el torero i la seva família.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
El matrimoni és al punt de mira | CatalunyaDiari

El passat 27 de juliol, un reporter de Sálvame va viure un desagradable moment al costat del torero. Sí, perquè després de les primeres declaracions en aquest format, Ortega Cano va perdre els papers com mai davant de les càmeres de Telecinco.

«Hem tingut una topada amb ell, més aviat ell amb nosaltres. Ell és notícia, hem fet la nostra feina, que és preguntar-li per l'actualitat», va començar explicant el treballador del programa.

«S'ha tornat boig, ha perdut els nervis, estava completament fora de si. En cap moment, li he provocat, m'he limitat a fer-li una pregunta», prosseguia explicant.

I és que, quan li van preguntar per la seva suposada crisi matrimonial davant del seu fill, el torero no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de muntar un escàndol al mig del carrer.

«Què voleu? Que em posi violent? Que vagi a la presó? Que truqui a la policia? Què voleu, què voleu? Que em deixeu tranquil!», cridava amb totes les seves forces el mestre. «Truco ara mateix a la policia, que em deixeu tranquil», continuava dient alterat.

Ara, i després de quedar-se sense paraules després de veure l'última sortida de tot de José Ortega Cano, Joaquín Prat ha decidit no mossegar-se la llengua més.

Joaquín Prat carrega contra Sálvame

Joaquín Prat no ha pogut evitar donar la seva opinió sobre aquestes imatges desagradables. I és que el presentador d'El programa del verano no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de carregar els seus companys de professió.

Durant l'emissió del Club social, i tan sols un dia després de fer-se pública la seva monumental baralla amb Gloria Camila i Ana María Aldón, el presentador va decidir carregar durament contra Sálvame per la seva manera d'actuar amb el torero.

Captura de Joaquín Prat a l'últim programa de 'El Programa de AR'.
Joaquín Prat carrega durament contra Sálvame | Mediaset

Tot i que la seva companya Patricia Pardo considera que «el que li ha de deixar tranquil és la seva família» i no els periodistes, Joaquín Prat creu que estan «llençant més llenya al foc».

«Em fa la sensació que en aquestes imatges, Ortega Cano va fent una passejada amb el seu fill i jo ho puc entendre», comença explicant el presentador a favor del torero.

«Entenc que els companys han de fer la seva feina, les agències els envien aquí a demanar les impressions, igual que nosaltres com a programa també enviem els nostres companys», va dir a continuació.

«Jo això de matar el missatger, Joaquín, no ho comparteixo», va assegurar la parella de Christian Gálvez, defensant així el programa vespertí de Telecincoi atacant una vegada més Ortega.

Joaquín Prat i Patricia Pardo
La companya de Joaquín Prat no comparteix la seva opinió | Telecinco

«Però, hi ha uns límits. Si fas preguntes davant d'un menor, potser has d'esperar que no estigui per fer la teva feina», va insistir Joaquín Prat, deixant clara la seva opinió sobre això.

I és que el periodista considera que els seus companys de Sálvame podrien haver fet millor les coses, ja que altres reporters, aliens al programa, van fer la mateixa feina i no van obtenir la mateixa reacció del marit d'Ana María Aldón.

Però, lluny de coincidir amb les paraules del seu amic, Patricia Pardo va voler posar punt final al debat recordant que va ser la mateixa Ana María qui va posar damunt la taula els seus problemes conjugals.

«Em temo, que el que fa mal al mestre, potser, és una altra cosa i que qui l'està alimentant són altres persones i no els mitjans de comunicació», concloïa.