Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La presentadora Raquel Sánchez Silva somrient i amb ulleres de color marró

Raquel Sánchez Silva perd la por i explica on s'amaga des que la van acusar

Raquel Sánchez Silva s'assabenta de les novetats del cas Biondo

Raquel Sánchez Silva ha girat full després de l'episodi més trist i esgarrifós de la seva vida. L'any 2013, el seu marit de llavors, el càmera Mario Biondo, moria al pis que compartien a Madrid. La presentadora es quedava vídua amb 40 anys i la mort de Mario es produïa en circumstàncies una mica estranyes.

Durant diverses setmanes es va especular sobre les causes reals de la mort de Biondo. Raquel va estar al punt de mira, ja que segons va relatar posteriorment la família de Mario, havia canviat alguns detalls sobre la seva versió dels fets posteriors a la mort.

Ella no s'ha pronunciat mai sobre això i ha deixat la resolució d'aquest misteriós cas en mans de la Justícia. Precisament, al seu moment, la Justícia espanyola va tancar el cas, apuntant que Mario s'havia suïcidat. Així ho va determinar la Fiscalia espanyola, que ha arribat a arxivar la causa fins a tres vegades, sempre amb la mateixa motivació.

Tanmateix, els pares de Mario mai van donar per bona aquesta tesi i han estat lluitant fins ara. Així doncs, han demanat diverses vegades la reobertura del cas, una cosa que sí que han aconseguit que es faci a Itàlia, però no a Espanya.

Durant aquest temps, la relació entre Raquel i els seus sogres s'ha anat deteriorant, ja que ella ha girat full des que va tenir lloc aquell episodi. Mai no ha volgut involucrar-se en la batalla de la família de Mario. El que acaba de dictaminar ara la justícia italiana, sens dubte, li ha caigut com un gerro d'aigua freda.

Tot i això, Raquel viu ja una nova vida. Des del 2015 està casada amb Matías Dumont, un productor audiovisual argentí i té dos fills bessons, que ja tenen 7 anys.

Raquel Sánchez Silva ensenya la casa on viu

Raquel Sánchez Silva no ha pogut tornar a viure al pis que compartia amb Mario Biondo. Actualment és un centre de teràpies naturals i meditació. Ella s'ha traslladat a un altre pis, també al centre de Madrid, molt diferent d'on vivia anteriorment.

Molt activa a les xarxes socials, Sánchez Silva ha ensenyat diverses estances de casa seva, que combina els sostres alts i els racons arquitectònics més clàssics amb elements més moderns.

Així doncs, el pis està cobert de parquet íntegrament i demostra que Raquel és una gran amant de les catifes, de diferents tons i materials. Els mobles que decoren casa seva són també d'estil modern i contrasten amb el classicisme de les estances. La vídua de Mario Biondo també és una apassionada de l'art, principalment de l'art contemporani.

Les parets de casa seva són plenes de quadres, però sense gaires estridències. Uns tons força neutres, colors blancs, negres, grisos i ocres són els protagonistes estètics. A més, l'immoble manté portes força antigues i un sistema de calefacció amb radiadors, donant-li un toc vintage, d'acord amb l'estil de la presentadora

Les notícies que fan tornar Raquel Sánchez Silva al passat

En aquesta nova casa és on Raquel Sánchez Silva ha refet la seva vida i és feliç amb la seva família. Que es torni a parlar de Mario Biondo i de la seva mort és una cosa que fa tornar Raquel on no vol tornar.

Aquells fets terribles li van provocar un estat de tristesa del qual li ha costat molt de refer-se. Superat el dol, no vol ni sentir a parlar de reobrir aquestes velles ferides.

Raquel Sánchez Silva el dia de l'enterrament de Mario Biondo, amb els seus sogres.
Raquel Sánchez Silva va viure un dels seus pitjors moments. | GTRES
 

La conclusió de la Justícia italiana és clara: Mario va morir assassinat per autors desconeguts que van simular un suïcidi. Els autors han quedat, de moment, impunes. La família del càmera descansa tranquil·la, segons apunta El Mundo.

«Ell no es va suïcidar, no era drogoaddicte, no va morir en un joc eròtic. No sabem qui el va matar, però almenys li hem tornat la dignitat». No sabem si el concloent informe d'Itàlia donarà peu que també es reobri el cas a Espanya.