Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón s'aparta de la seva filla i demana una nova oportunitat a Ortega Cano

Ana María Aldón pateix per la greu situació que travessa la seva família

Ana María Aldón viu un dels pitjors moments de la seva vida personal. I és que, no només està tenint problemes amb la família del seu marit, Ortega Cano, sinó que el seu matrimoni està a la corda fluixa. Una situació que s'ha pogut veure dificultat per les últimes declaracions públiques de la seva filla, Gema.

Així és, ja que sembla que la dissenyadora no s'ha pres gaire bé les paraules de la noia. És més, segons els rumors, l'haurien distanciat mentre podria haver demanat una reconciliació al seu marit.

Ana María Aldón, preocupada per les declaracions de la seva filla

Ana María Aldón té cada cop més tibantor amb l'entorn del torero, especialment amb la seva filla, Gloria Camila. Des de fa temps es llençen retrets públicament i han deixat de manifest que no se suporten. Tant és així que Ana María s'ha distanciat del seu marit.

Però la situació s'ha complicat especialment aquests dies quan Gema Aldón decidia seure al plató del Deluxe. I ho feia per fer unes declaracions que no han deixat indiferent ningú i que deixen una cosa clara. En concret, que està disposada a treure 'les ungles' per defensar la seva mare.

Gema Aldón
Ana María Aldón ha vist la seva filla revelar públicament informació que deixa en evidència la família d'Ortega Cano | TELECINCO

Va revelar que havia enviat a Gloria un missatge de text anomenant-la 'truja' perquè estava cansada que ataqués Ana María Aldón. I més quan aquesta l'ha ajudat a fer dissenys per al grau que la jove estava estudiant.

Però a més de revelar altres menyspreus que la seva mare havia patit, no va dubtar a enviar-li una advertència al clan Ortega. Va dir: «S'ha acabat parlar malament. No ho permetré, perquè tots teniu per on callar».

«Cap té un passat tan net com per poder jutjar el dels altres. Alguns, fins i tot, ho teniu pitjor que altres. Dit queda», sentenciava.

Aquestes manifestacions li hauran fet veure a Ana María que té a algú perquè la defensi, però també sap que li compliquen encara més la situació amb el torero. Per això hi ha els qui indiquen que podria estar molt enfadada amb la seva filla. És clar, perquè aquestes paraules l'han ferit més.

De fet, mostra del dolor que sent és l'última publicació que ha penjat a les 'stories' del seu Instagramdesprés de l'entrevista de Gema. En concret, ha publicat unes paraules d'Ismael Mejía que diuen: «Hi ha una mena de tristesa que no et fa plorar, que et buida per dins i et deixa pensant en tot i gens alhora. Com si ja no fossis tu, com si haguessin robat una part de la teva ànima».

Fotomuntatge d'un mòbil i un storie d'Instagram d'Ana María Aldón
Ana María Aldón ha publicat unes paraules molt tristes després de l'entrevista de Gema al Deluxe | Instagram

Ana María Aldón, més unida a Ortega Cano?

La dissenyadora gaditana va reconèixer a l'últim programa de Viva la vida que estava malament per tot el que estava succeint. Fins i tot va explicar que aquesta situació l'havia portat a fer un pas important. Va anunciar: «Busco una casa per tenir la meva independència, per fer-hi el que jo vulgui fer, sigui per muntar un taller de costura o perquè la meva família s'hi quedi si em ve a veure».

De la mateixa manera, va exposar que la situació amb el torero era complicada, encara que no havien trencat. I és que va afirmar: «Seguim a la mateixa casa i ser-hi estem, però ara mateix la meva prioritat soc jo. Sap que no estic bé i si en algun moment hem de donar una informació serem nosaltres els que la donarem».

No obstant això, encara que es mostrava força pessimista i clara alhora sobre la seva relació, sembla que les coses han canviat. Així, s'ha revelat en diversos mitjans que Ana María Aldón hauria demanat una nova oportunitat al de Cartagena per arreglar les coses entre ells. Per això se l'ha vist entrant a la casa d'estiueig que ell té a Costa Ballena.

Ortega Cano i Ana María Aldón
Ana María hauria demanat al seu marit apropar postures | GTRES