Kiko Rivera plorant

Kiko Rivera confirma que s'ha acabat l'amor i que les seves filles estan patint

El cosí d'Anabel Pantoja ha aprofitat l'ocasió per fer mal a la seva mare el dia més especial per a ella

Últimament, Kiko Rivera s'ha mantingut més allunyat del normal del focus mediàtic. La veritat és que estava resultant estrany perquè el fill d'Isabel Pantoja està acostumat a acaparar titulars, sobretot, posant verd la família, tant paterna com per part de mare.

A més, tot apuntava que s'havia oblidat dels mitjans i s'estava centrant completament en la seva faceta de DJ. De fet, al seu perfil d'Instagram es podia veure que el sevillà estava treballant de valent per treure nova música i per fer nous concerts.

Pel que fa a la seva vida personal, també sembla que tot va bé amb la seva dona Irene Rosales. Això sí, en relació amb la seva progenitora, la veritat és que Kiko Rivera segueix sense perdonar Isabel per tot el mal que li ha causat durant anys, segons ell.

Sens dubte, la relació entre mare i fill continua sent nul·la per les dues parts. Tot i això, el cosí d'Anabel Pantoja sempre s'ha mantingut fidel al seu discurs i no deixa la cantant ni un segon en pau  amb les seves polèmiques declaracions. Com s'esperava, en aquesta ocasió ho ha tornat a fer i el fill de Paquirri ha carregat durament contra la cantant hores abans del seu aniversari.

Primer pla de Kiko Rivera
El sevillà reviu la guerra familiar amb unes polèmiques paraules | GTRES

 

Kiko Rivera envia un missatge dur a la seva mare

Tot va començar l'any 2020, quan la relació entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja es va tornar més freda que mai tot i ser ungla i carn. Tanmateix, tot va empitjorar quan el DJ va protagonitzar la seva primera mini docusèrie: Cantora, La herencia envenenada.

Va ser a partir d'aquell moment que el sevillà feia públic tot el que la seva mare li havia fet. En aquesta ocasió, Anabel Pantoja ha revifat la guerra familiar amb la seva escandalosa entrevista a Déjate querer

Quan la influencer va marxar de Supervivientes, no només  va haver d'enfrontar-se al seu ex, Omar Sánchez , sinó que també va haver de  pronunciar-se sobre les polèmiques que han sorgit al voltant de la seva família. Així mateix, va aprofitar la seva intervenció al programa de Toñi Moreno per opinar sobre la relació entre la seva tieta i els seus fills.

«Cadascú estava fent la seva vida i allà a l'illa vaig saber algunes coses. Vaig saber que les coses no estaven bé i, encara que sé que m'hi he d'enfrontar, és una cosa que no depèn de mi», començava dient. A més, va confessar a la presentadora que estava desitjant retrobar-se amb Irene Rosales per visitar les filles petites de Kiko.

«Estant allà a l'illa m'he adonat que viure amb rancúnia és perdre el temps i aquests nens no es mereixen això», confessava. Sens dubte, unes paraules que al principi anaven, segurament, amb bona intenció, però que al DJ no li han semblat gens bé.

Reaccionant a l'entrevista de la seva cosina, Kiko Rivera no dubtava a contestar-li públicament via Instagram. «Estic totalment d'acord amb això, és més, em sembla perfecte, però digues-ho a l'àvia. Potser s'ha quedat sense saldo», escrivia amb to sarcàstic.

Sens dubte, és  una de les declaracions que demostren que, malgrat que han passat uns mesos des de la seva última crítica adreçada a la seva progenitora, el DJ continua sense perdonar-la. De fet, aquestes dures paraules arriben justament hores abans de l'aniversari d'Isabel Pantoja, el segon aniversari que passa allunyada del seu fill.

Kiko Rivera
Captura de pantalla de les històries d'Instagram de Kiko Rivera | INSTAGRAM:@RIVERKIKO

 

Kiko Rivera sap com fer mal a la seva mare

Lluny d'acabar amb la polèmica, segons després de publicar aquest demolidor missatge per a la seva mare, Kiko Rivera va dedicar un missatge d'afecte a Paquirri . Amb una foto amb el seu pare, mostrava a tots els seus seguidors qui veritablement trobava a faltar.

«Donaria el que fos per tenir-te aquí, pare. Cada dia et necessito més», escrivia acompanyant el missatge amb un cor. No hi ha dubte que el DJ ha enviat aquest missatge com una clara indirecta adreçada a la cantant.

D'altra banda, el marit d'Irene Rosales ha tingut el detall de dedicar aquestes dures paraules abans de l'aniversari de la seva progenitora. Avui, 2 d'agost, Isabel Pantoja ha fet 66 anys. Segurament està celebrant-ho amb  Anabel Pantoja , amb el seu germà Agustín i amb altres familiars com la seva filla Chabelita.

Això sí, sens dubte, la cantant no s'esperava que a la seva vida s'hi sumés un altre terrible cop per part del seu fill. Tot apunta que el conflicte familiar no s'arreglarà de moment perquè, mentre que la cantant es manté en silenci, Kiko Rivera prefereix atacar públicament  la seva mare.