Primer pla de Rocío Carrasco.

Rociíto descobreix que Marta Riesco ha aconseguit el que volia i ja té una nova feina

Rociíto ha estat testimoni de l'èxit professional que ha tingut la parella d'Antonio David

Rociíto és conscient del que ha patit una de les seves grans enemigues . És una dona que ho ha passat realment malament en el passat, des que la seva polèmica i televisada relació amb l'exguàrdia civil es va fer pública. Rociíto no es pensava que Marta cauria a les urpes d'Antonio David. Sobretot, després del que havia fet patir el televisiu a la filla de 'la más grande'.

A més, Rociíto s'encenia d'ira després de veure com l'afectava una polèmica sobre Riesco. Va ser aquella en què va destapar que havia rebut una trucada seva oferint-li participar en un homenatge a Rocío Jurado.

Rociíto assisteix sorpresa a l'anunci del seu nou treball

Des d'aquell moment, entre elles hi ha hagut una gran animadversió i, especialment, de part de Rociíto cap a la núvia del televisiu.

Marta Riesco i Rocío Carrasco
La periodista i Rociíto no es poden suportar | CatalunyaDiari

Ara, Rociíto ha vist com la jove reportera de Telecinco ha anunciat una gran notícia que la deixarà gairebé sense vacances d'estiu. I és que, a més de viure una història d'amor apassionada durant aquest primer estiu que ha passat amb Antonio David sense amagar-se de la premsa, Marta està d'enhorabona. Està pletòrica per una notícia professionalment.

L'anunci de la reportera sobre la nova vida professional

La realitat és que ha fitxat com a col·laboradora de Ya es verano, el programa dels caps de setmana que està substituint l'extint Viva la vida. De fet, ella ja es va estrenar el cap de setmana passat, quan es va celebrar l'arribada del nou espai de Telecinco.

Això sí, que la jove comenci a treballar en aquest programa presentat per Frank Blanco no vol dir que no la vegem més a El programa de Ana Rosa.

Primer pla Marta Riesco
Marta Riesco té un nou repte professional | Telecinco

I és que la productora Unicorn Content continua comptant amb l'actual parella d'Antonio David. Per això,  ha volgut aclarir-ho abans que molts lamentessin no poder tornar-la a veure fent reportatges per al programa de Telecinco.

«Tindré una secció molt divertida que anirà sobre els pobles a Espanya»

«Agraïda i emocionada, ja us ho puc explicar. Soc la nova divertida reportera de Ya es verano . Us portaré als millors pobles durant les seves festes ('poblejant'),  les millors investigacions, els esdeveniments més top i farem d'aquest estiu el millor de la història», així anunciava la seva estrena la noia.

«Això no vol dir que deixi AR , vol dir que segueixo sumant. Ganes que vegeu tot el que estem i hem preparat», ha sentenciat.«Estic súper contenta. Em sembla una oportunitat increïble. Tindré una secció que serà molt divertida i que anirà sobre els pobles a Espanya», deia la noia, visiblement emocionada.

Pla general de Marta Riesco
Marta Riesco està passant pel seu millor moment després d'anunciar el seu nou treball a la televisió | Instagram

A més, ha deixat clar quina serà la seva comesa dins del programa. «És una cosa que he volgut fer durant molt de temps. Faré un altre tipus de reportatges, del món de les influencers, del que s'entén quan diem 'passar-nos-ho bé', estic molt feliç perquè em venia de gust fer alguna cosa diferent», ha confessat.

Rociíto veu com la seva gran enemiga s'emociona

«Crec que com a reportera encara em queda molt a dir i a fer. Sabeu que m'apassiona el carrer. Aquí és on realment tenen lloc les històries i m'encanta explicar-les». «M'encanta empatitzar amb totes aquestes persones i m'encanta que petites històries es converteixin en grans històries després de treure-les a la llum», ha dit sobre la seva nova feina.

«Estic infinitament agraïda amb Unicorn, a Ya es verano i amb tot l'equipàs que porta aquest programa», revela. «Us preguntareu, m'he quedat sense vacances? No. Per a mi aquesta feina són unes vacances contínues. Això no vol dir que deixi El programa de Ana Rosa, però també a la vida cal seguir escalant i seguiré fent coses», ha finalitzat.

  • Si no et vols perdre més notícies i exclusives com aquesta segueix-nos ara mateix a Twitter (punxa aquí) , Instagram (punxa aquí) i Facebook (punxa aquí)