Primer pla de la Reina Letícia

La neboda de la reina Letícia, farta, saccseja la casa reial

Letícia ha vist que la noia ha tornat a generar controvèrsia

La reina Letizia està cansada de les polèmiques que l'envolten per culpa de la família política. Així, als escàndols econòmics i amorosos del seu sogre ha de sumar els protagonitzats pels seus nebots Froilà i Victòria Federica. Una noia aquesta última que ha deixat de manifest aquests dies que està seguint els passos del seu avi matern.

El que ha passat és que la noia no ha dubtat a mostrar-ne l'alt nivell de vida. I també les amistats de què s'envolta. En concret, ha aparegut en una festa de luxe amb un qatarià acabalat.

L'esposa de Felip VI ha suportat les últimes setmanes que la filla de la infanta Elena no hagi deixat de fer parlar. Primer, pel seu suposat nou romanç amb el jugador de bàsquet Willy Hernangómez. Segon, perquè, en el seu afany de protagonisme, ha fet un reportatge per a la revista ¡Hola!

Letícia, farta

Doncs per si no n'hi hagués prou, ara Letizia ha vist la seva neboda generar una nova controvèrsia. I és que no ha dubtat a presumir a les xarxes socials de la seva vida d'alt standing i d'amistats.

Ha compartit diverses imatges en què desvetlla l'espectacular festa a què ha estat convidada. Festa en què ha gaudit de la companyia d'un genet qatarià molt adinerat i famós que resideix a la finca La Perla de Doha. Es tracta d'Abdullah Aldarban, segons ha publicat Informalia.

Qui els ha reunit no ha estat cap altre que Santi Serra Camps, que es va encarregar de tenir sota control els cavalls amb què va posar Victòria en el seu esmentat reportatge. Ho va fer per celebrar amb magnificència el seu 34 aniversari. I va ser literalment amb magnificència, perquè ell va decidir aparèixer a la reunió baixant d'un helicòpter.

Primer pla de Victòria Frederica.
Victòria Frederica, farta. | Europa Press

Aquesta espectacular arribada va fer que els seus convidats, entre els quals hi havia la neboda de Letizia, no dubtessin a aplaudir-lo enfervoridament. Però aquí no va quedar la cosa, ja que després no va dubtar a sorprendre'ls duent a terme un espectacle de falconeria i eqüestre.

I després d'això tots els presents van tenir l'oportunitat de fer-se un tatuatge i fins i tot fer un grafit. Una activitat aquesta que la filla de la infanta Elena no va dubtar a fer.

D'aquesta manera ha quedat palès que la noia no només viu de luxe sinó que es fa amb àrabs 'amb molts possibles'. Una cosa això última que fa el seu avi, que des de fa temps viu a tot confort a Abu Dhabi després dels seus escàndols controvertits. Escàndols alguns dels quals té a veure amb els diners que li eren entregats per dirigents musulmans amb qui feia negocis.

▶️ El nou negoci que acaba de comprar Gerard Piqué per gairebé 15 milions d'euros

La reina Letizia, farta de la jove

La mare de Leonor està molt farta del ritme de vida de Victòria i també de la manera com en presumeix. Això no beneficia la família del Rei, ja que dóna arguments perquè molts ciutadans es mostrin en contra de 'mantenir' la monarquia. I, especialment, que autèntics vividors pertanyin al clan.

Imatge d'una storie de Victòria Frederica, la neboda del rei Joan Carles i la reina Sofia.
Victòria Frederica, polèmica en el seu últim storie. | INSTAGRAM (@VICMABOR)

Això sí, Letizia no és l?única de l?entorn del seu marit que està cansada d?aquesta situació. Bona mostra d'això és que fa uns dies Alessandro Lequio no dubtava a carregar públicament contra la noia. A xarxes, va manifestar: «Quan llegeixo aquestes entrevistes, m'entren els set mals en imaginar-me que un dia la meva filla em digui que vol ser influencer».

“Ser influencer és en uns casos molt rendible, però en cap cas no pot ser un pla de vida i menys un somni de futur”.