Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de Sálvame

Lydia Lozano assumeix la delicada situació i revela qui està al seu testament

Lydia ha sorprès els seus companys amb la revelació que ha fet

Lydia Lozano és una de les treballadores que més ha donat per Telecinco. Ja abans de començar a treballar per Mediaset, la rossa periodista era una de les persones més assídues als platós de televisió. El seu profund coneixement de la crònica social, dècades de professió i una agenda de contactes envejable són les seves principals qualitats.

A més, Lydia maneja com pocs el sentit de l'espectacle que requereix la televisió actual. Plora, riu, balla, crida i no té por de quedar en ridícul davant de l'audiència. És per això que s'ha convertit des dels seus inicis en peça fonamental de Sálvame, aguantant de tot durant tots aquests anys.

Han tingut molt de ressò també les seves pífies periodístiques: va afirmar que la filla d'Al Bano estava viva, que havia mort Jose Mari Manzanares anys després que això passés...els errors de Lydia són mítics. La madrilenya, malgrat això, no ha parat de treballar durant dècades. Per això, ningú sap quants diners ha guanyat, però s'intueix que en són molts.

Lydia està casada amb Charly, un arquitecte que estima molt. No té fills i viu en un adossat de luxe a Chamartín. Tot i que no es priva de res, la veritat és que tampoc té grans despeses.

Tothom coincideix, doncs, que la fortuna de Lydia ha de ser considerable. Ara ha revelat què farà amb els seus diners i amb tot el seu patrimoni, davant de la sorpresa dels seus companys de Sálvame.

L'herència de Lydia Lozano ja té destinatari

Lydia Lozano ha revelat al seu programa que té el testament fet. «Passen coses, fiques gent i de sobte en fiques més, entres... A partir d'ara, tothom que em llepi el cul tindrà una part de la meva herència», deia entre riallades.

«Doncs tu tens molta pasta i no tens fills», li deixava anar Gema López, mentre Rafa Mora feia broma fent massatges als peus a la tertuliana. «Fica'm-hi a mi, que no em coneixies...», li demanava Adela González, mentre que Laura Fa li suggeria que «a tots els teus companys ens ha de deixar alguna cosa, oi?».

Terelu Campos, que ja ha tornat de les seves curtes vacances a Màlaga, li preguntava a Lydia si hi ha algú al seu testament que «ens sorprendria», cosa que ella, pensativa, ha acabat assegurant que no. També ha explicat que no té els béns repartits, únicament té uns beneficiaris assignats, entre els quals caldria repartir l'herència.

De les paraules críptiques de Lydia, davant de les insistents preguntes dels seus companys, es pot deduir que el seu marit Charly és el principal beneficiari de l'herència. «Però hi ha més gent al testament», ha aclarit. També ha negat rotundament que hi hagués algú de Mediaset inclòs en el repartiment de béns quan arribi el moment.

Lydia Lozano
Lydia Lozano té un patrimoni considerable | Europa Press

 

Lydia Lozano i la pèrdua que l'ha fet reflexionar

Lydia és de les poques persones de Sálvame que té el testament fet. Té 62 anys i es troba relativament bé de salut, més enllà de les xacres pròpies de l'edat. Tot i això, una cosa que va fer reflexionar seriosament Lydia va ser la pèrdua d'un germà, que va morir per COVID-19 l'any passat.

Aquella mort va deixar molt tocada la periodista que, des de llavors, veu la mort molt més a prop. A més, com que no té fills i atès que té bastants diners, deixar mínimament clars els beneficiaris de la seva herència és una mesura que pot estalviar problemes en el futur

Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly
Charly, el marit de Lydia Lozano, és el principal beneficiari de la seva herència | Catalunya Diari

El seu habitatge actual està valorat, segons alguns mitjans, en aproximadament 1,5 milions d'euros. Segons va informar en el seu moment Voz Populi , la col·laboradora tenia un saldo el 2016 de més de mig milió d'euros, més 120.000 més en efectiu i inversions a llarg termini.