Carmen Borrego

Carmen Borrego descobreix qui controla a la seva mare després dels problemes de salut

A Carmen Borrego li va molt bé professionalment

Carmen Borrego està travessant un dels millors moments de la seva carrera perquè a Telecinco s'han adonat que té molt de talent. Tanmateix, això implica passar menys temps amb la família quan hi ha persones que necessiten la seva ajuda, com la seva mare. María Teresa Campos està perfectament, però no pot passar gaire temps sola i les seves filles n'han d'estar pendents.

Carmen Borrego mai no ha desatès la seva mare, encara que en els últimament ha estat Terelu qui s'ha fet càrrec de certes situacions. No obstant això, la revista Diez Minutos ha publicat unes imatges de María Teresa Campos amb la mare d'Alejandra Rubio a Màlaga. Per elles, comencen les vacances, però Borrego no les ha pogut acompanyar.

Terelu Campos somrient
Terelu Campos confia plenament en el seu entorn | GTRES

Carmen estaria encantada de compartir més temps amb la matriarca, però la seva germana s'ha quedat amb tot. Terelu no té cap compromís sentimental. Així, es pot encarregar de les tasques de María Teresa amb més freqüència. És cert que ella també té assumptes laborals pendents, però sempre troba un lloc per a la comunicadora.

Carmen sap millor que ningú que María Teresa pateix certs problemes, malgrat que els metges tenen la situació controlada. La revista Diez Minutos assegura que les germanes Campos estan preocupades per ella, per això hi dediquen tanta atenció. Últimament Borrego no té tanta disponibilitat, però té el telèfon actiu contínuament.

«La veig molt baixeta anímicament», va comentar Terelu sobre la seva mare a Mi casa es la tuya. La matriarca va reconèixer que estava tenint problemes per gestionar la situació, ja que vol continuar treballant perquè és una dona activa. «Soc gran, però això no vol dir que sigui ximple, no vol dir que de cop i volta gcis un any més i ja no valguis per res». Terelu controla María Teresa, però en el bon sentit de la paraula. Està pendent de les seves necessitats, li fa companyia i està pendent de les seves cites mèdiques.

Carmen Borrego, obligada a quedar-se a Madrid

Carmen ha crescut a Màlaga, li encanta la ciutat i sempre que pot la visita per retrobar-se amb els seus éssers estimats. Aquest estiu, però, serà diferent perquè ha esdevingut l'estrella de Sálvame i no té gaire temps lliure. La seva germana s'ha quedat amb tot: amb les vacances, amb la cura de la mare i amb els amics de la família.

Carmen Borrego
Carmen Borrego té molt bona relació amb la seva família | GTRES

Borrego està molt agraïda, sap que Terelu cuida María Teresa amb gust i que la presentadora està en bones mans. Les Campos han tingut molts problemes, però han sabut frenar a temps i actualment tot està solucionat. La complicitat que tenen les germanes traspassa la pantalla petita i això és una cosa que al presentador li agrada molt.

La mare d'Alejandra Rubio va assumir els límits de la salut de María Teresa a Mi casa es la tuya i ho va fer d'una manera molt natural. Va explicar que la pandèmia l'havia afectat, «ha agafat por a sortir i a no sortir; no caminar i no moure's l'ha afectat». Afortunadament els especialistes han actuat a temps i la comunicadora està més forta que mai.

Carmen Borrego té una bona família

Carmen té poc temps lliure, ja que ser una estrella de la pantalla petita és molt dur, però sap com i amb qui aprofitar-ho. Està casada amb José Carlos, un home que ha esdevingut el pilar de la seva família. Totes les Campos li demanen ajuda quan ho necessiten i ell sempre està disposat a col·laborar-hi.

Borrego està molt orgullosa perquè el seu fill s'ha casat amb una jove empresària anomenada Paola Olmedo. Està desitjant que la parella s'animi a tenir un nadó, ja que vol abraçar el seu primer net com més aviat millor. Aquest nen seria una gran alegria per a María Teresa, ja que ella sempre ha sentit passió pels petits de la casa.